DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Sjutra bez struje djelovi nekoliko opština

Podgorica
Zbog radova u trafostanici Murtovina 2, u petak 09. juna, u terminu od 8:30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće ulice: Vukosave Božović, Antona Čehova, Nikole Lopičića, dio ulice Veljka Jankovića i dio ulice Orijenske.

Cetinje
Zbog radova na 35kV dalekovodu Cetinje-Kotor, u petak 09. juna, u terminu od 8:30 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Njeguši i Žanjev Do.

Nikšić
Zbog radova na dalekovodu Vrtac, u petak 09. juna, u terminu od 9 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Kličevo, Straševina,MI Goranović, Farma Jokić, Vrtac, Riđani, Široka ulica, Broćanac, Gitanes Petrol, Kuside, Most na Moštanici i Štedim.

Zbog radova na dalekovodu Golija, u petak 09. juna, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Višnjića do, Zaljutnica, Javljen, Goslić, Jasikovica, Golubni do, Selina.

Zbog radova u trafostanici 35/10 kV Kličevo, u petak 09. juna, u terminu od 6 do 7, bez napajanja električnom energijom ostaće Kličevo, Straševina, Stara Varoš, Kočani, Bogetići, ul. Njegoševa, ul. Vuka Mićunovića, ul. Josipa Sladea, Novaka Ramova i Karađorđeva.

Kotor
Zbog radova u trafostanici Turist B, u petak 09. juna, u terminu od 12 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju iz ove trafostanice (Dobrota).

Herceg Novi
Zbog radova na dalekovodu Zelenika, u petak 09. juna, u terminu od 8 do 10 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Kuti, Donji Sasovići i Nakićenovići.

Andrijevica
Zbog radova na niskonaponskoj mreži Trešnjevo, u petak 09. juna, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

Rožaje
Zbog radova na dalekovodu Zekići-Dacići, u petak 09. juna, u terminu od 8:30 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Dacići, Granični prelaz Kula, Kaluđerski laz, Donji bukelj i Gornji bukelj.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.