ART PREPORUKA

PROMOCIJA BEDEM FESTA U PLUŽINAMA: Nastupaju ,,E-play”, ,,Repetitor”, ,,Manitou”, ,,Off duty” i DJ Iron

Otvaranje ljetnje sezone uz promociju osmog Bedem festa koja je zakazana za 24. jun u Plužinama: U sjajnom ambijentu gradskog amfiteatra nastupiće Repetitor, E-Play, Manitou, Off Duty i DJ Iron.
Nakon upravo završene regionalne promocije Bedem festa, Bedem karavan nastavlja svoj put za Plužine iz kog će krenuti i promocija osmog Bedem festa po svim crnogorskim gradovima, poručuju iz organizacije.
– Za tu priliku opredjelili smo se za sjajne beogradske sastave Repetitor i E-Play, ali i provjerene domaće snage kao što su bendovi Manitou i Off Duty. Mladi i talentovani DJ Iron prisutne posjetioce animiraće uz zvuke elektronske muzike – ističu iz organizacije.
Za 24.jun (subota) za kad je i zakazana promocija Bedem festa obezbijeđen je prevoz iz Nikšića uz povratnu autobusku kartu na relaciji Nikšić-Plužine-Nikšić po cijeni od 6 eura, dok je ulaz na koncerte besplatan.
– Svi zainteresovani za prevoz busom mogu se prijaviti na facebook stranici Bedem Festa ili na tel: 00382 (68) 334 918 kako bi rezervisali mjesto – navode iz organizacije.
Generalni pokrovitelj promotivnog događaja u Plužinama je Crnogorska Komercijalna Banka, zlatni sponzor i oficijelna banka Bedem festa. Promociju su podržali i Opština Plužine, Pivara ,,Trebjesa” kao i klub ,,Zvono”.
Kako navode iz organizacije Bedem festa, ,,potencijale zaleđa Crne Gore ( centralni i sjeverni dio ) treba uključiti u diverzifikaciju kulturno-turističke ponude i upravo iz tog razloga, osmi Bedem Fest nudi povezivanje zaleđa i primorja u jedistveni kvalitetni turistički događaj.
– Naša ponuda bazirana je na ekskluzivitetu prirodnih i kulturno-istorijskih lokaliteta i različitih, jako privlačnih kulturno-turističkih aktivnosti koje podrazumijevaju prirodni ambijent i raznolikost kulturno-istorijskog nasleđa koje je koncentrisano na malom prostoru.
Bedem Fest kroz pripremu i realizaciju pažljivo odabranih i tematski vješto uklopljenih programskih sadržaja u različitim periodima godine zapravo nudi autentičnu i kompleksnu turističku ponudu kao povezanu cjelinu primorja i zaleđa, čime se stvaraju pretpostavke da se u predsezonskom periodu ostvare značajni efekti i rezultati, ali i da se produži turistička sezona, kažu iz organizacije.
– Organizacijom promotivnog događaja u Plužinama (24. jun) stvoriće se pretpostavke da se sjevernom i centralnom-kontinentalnom dijelu Crne Gore daju neki novi razvojni impulsi – navodi Petar Šundić, izvršni direktor Bedem festa.
Iz organizacije Bedem festa pozivaju sve posjetioce iz obližnjih kampova, kao i ljubitelje raftinga na Tari koji u tom trenutku budu boravili u blizini Plužina i obližnjih gradova da dodju na promociju osmog Bedem festa.
– Biće to sjajna prilika da se malo povučemo iz vreve gradskog života i vikend provedemo u prirodi – ističu organizatori.