DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Sjutra bez struje djelovi nekoliko opština

Podgorica

-Zbog radova u trafostanici Murtovina 2, u četvrtak 08. juna, u terminu od 8:30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće ulice: Vukosave Božović, Antona Čehova, Nikole Lopičića, dio ulice Veljka Jankovića  i  dio ulice Orijenske.

Cetinje

-Zbog radova u 35/6kV trafostanici Podgor, u četvrtak 08. juna, u terminu od 10 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati Podgor, Višnjica, Gradjani i vodovodne pumpe u Višnjici i Podgoru.

 -Zbog radova na 35kV dalekovodu Cetinje-Kotor, u četvrtak 08. juna, u terminu od 8:30 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Njeguši i Žanjev Do.

 -Zbog radova u 35/10kV trafostanici Novi Obod, u četvrtak 08. juna, u terminu od 10:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće naselja Gipos, gornji dio Donjeg Kraja, Ćeranići, Gnjevi Do, IV jul, dio Predgrađa, Barake, dio naselja Đura Petrovića i dio naselja Luke Ivaniševića; dio ulica Pavla Rovinskog, Omladinske, IV proleterske i Bajove , vodovodno postrojenje Sandin vrh; sela Bajice, Dubovik, Petrov Do i Milijevići; dio naselja Luke Ivaniševića, Donjeg Kraja i Aerodroma; dio ulica Mojkovačke, Omladinske, X crnogorske, Vojvode Boža, Nikole Lekića, Hercegovačke, Bajove, Njegoševe, Peka Pavlovića i dio Bulevara crnogorskih junaka.

Danilovgrad

-Zbog radova na dalekovodu Slap Zete, u četvrtak 08. juna, u terminu od 7 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Vinići, Mosori, Sretnja, Brijestova, Rova i Donji Rsojevići.

Nikšić

-Zbog radova u trafostanici 35/10 kV Kličevo, u četvrtak 08.juna, u terminu od 10 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Kličevo, Straševina,Stara Varoš, Kočani, Bogetići, ul Njegoševa, ul Vuka Mićunovića, ul.Josipa Sladea, Novaka Ramova i Karađorđeva.

Herceg Novi

-Zbog radova u trafostanici Kamenari 2, u četvrtak 08. juna, u terminu od 5 do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Kamenara.

Žabljak

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Ponor i Studenca, u četvrtak 08. juna, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Ponor i Studenca.

Šavnik

-Zbog radova na dalekovodu Bijela, u četvrtak 08. juna, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Miloševići, Kruševice, Bijela.

Pljevlja

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Zorlovići i Romač, u četvrtak 08. juna, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Zorlovići i Romač.

Bijelo Polje

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Milovo, u četvrtak 08. juna, u terminu od 8 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže (STS Kanje-izvod Suljevići).

Kolašin

-Zbog radova na 35kV dalekovodu Drijenak-Manastir Morača, u četvrtak 08. juna, u terminu od 8 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Rovca, Gornja Morača, Prekobrđe, Crkvine i Manastir Morača.

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Požnja, u četvrtak 08. juna, u terminu od 9:30 do 13:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

-Zbog radova na dalekovodu Lipovo, u četvrtak 08. juna, u terminu od 8 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Plana, Blatina, Bistrica, Migalovica, Donje Lipovo i Gornje Lipovo.

Berane

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Zaostro, u četvrtak 08. juna, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.