ART PREPORUKA

ROĐENDANSKI POKLON ZDRAVKA ČOLIĆA: Novi singl i spot „ Mala” donosi čari Crne Gore u romantičnoj priči (video)

Premijera nove pjesme i spota „Mala“, Zdravka Čolića, objavljena je danas u podne na zvaničnom Čolićevom YouTube kanalu.

Tekst i muziku pjesme potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga, aranžman Nikša Bratoš, a režiju je kao i u nekoliko prethodnih spotova, Čolić povjerio Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao da se emocija ove lepršave i ljetnje pjesme dočara kroz jednu romantičnu i zavodljivu filmsku priču.

Zajedno sa ekipom saradnika, Zdravko je nedavno boravio na veoma interesantnim lokacijama, gotovo neprepoznatljivim i za same stanovnike Crne Gore, a spot je snimljen u dva dana sa skoro 30 snimajućih sati. Od Kotorske opštine do Bara, preko Skadarskog jezera, na 6 različitih lokacija snimljeni su čari i ljepota starih primorskih ulica i zdanja koje do sada nisu viđene u muzičkim spotovima.

– Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pjesmu i spot publici. U planu je da 15. studijski album bude objavljen ove jeseni a ovo je prva pjesma sa novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima. Tekst i muziku pisao je Bajaga a Nikša Bratoš je uradio aranžman – rekao je Čolić.

Glumici Jeleni Gavrilović povjerena je glavna uloga ,,Male”, kako sama pjesma i nosi naziv.

– Ona će vas povesti u jednu laganu romantičnu priču koju dijeli sa modelom Bojanom Karašom. U vječitoj igri zavođenja, Jelena glumi mladu filmsku divu čije se snimanje filma odvija u jednom primorskom, ribarskom mjestu. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive, koja vješto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom – otkrio nam je reditelj Keki.

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky