DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: U srijedu bez struje djelovi nekoliko opština

Podgorica

– Zbog radova u trafostanici Centar upravljanja, u srijedu 24. maja, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada Pošte na željezničkoj stanici i naselja oko nje.

– Zbog radova u trafostanici Zagorič, u srijedu 24. maja, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio ulice Nikole Tesle, ul. Lutovačkih barjaktara i dio ul.Bratonožićke.

Cetinje

– Zbog radova na dalekovodu 35 kV Cetinje-Čevo, u srijedu 24. maja, u terminu od 10 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područje Ćeklića, Bjelica, Cuca, Čeva i Lastve Čevske.

Herceg Novi

– Zbog radova na mreži, u srijedu 24. maja, u terminu od 8 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napaja iz trafostanice Đenovići.

Tivat

– Zbog radova na mreži Đuraševići, u srijedu 24. maja, u terminu od 9 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Đuraševići.

Andrijevica

– Zbog radova na mreži Oblo Brdo, u srijedu 24. maja, u terminu od 9.30 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Oblo Brdo.

– Zbog radova na dalekovodu Kralje-Oblo Brdo, u srijedu 24. maja, u terminu od 10 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Kralje-Oblo Brdo.

Berane

– Zbog radova na trafostanici Kurikuće, u srijedu 24. maja, u terminu od 9.30 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Kurikuće.

Rožaje

– Zbog radova na mreži Jukov Potok, u srijedu 24. maja, u terminu od 9.30 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Jukov potok.

Bijelo Polje

– Zbog radova na niskonaponskoj mreži Boljanina, u srijedu  24. maja, u terminu  od 10:00h do 14:00h, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže (izvod Mekići).

Pljevlja

– Zbog radova na niskonaponskim mrežama Crno Brdo, Rid, Skenderovina, u srijedu 24. maja, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Crno Brdo, Rid, Skenderovina.

Žabljak

– Zbog radova na mreži, u srijedu 24. maja, u terminu od 10 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Pogrežđe.

Šavnik

– Zbog radova na niskonaponskoj mreži Grabovica, u srijedu 24. maja, u terminu od 10 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Grabovica.

Mojkovac 

– Zbog radova na niskonaponskoj mreži Donja Polja, u srijedu 24. maja, u terminu od 09:00h do 13:00h, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača sa područja Donja Polja.

Kolašin

– Zbog radova na niskonaponskoj mreži Đuđevina, u srijedu 24. maja, u terminu od 10:00h do 14:00h, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Đuđevina.

– Zbog radova na niskonaponskoj mreži Drijenak, u srijedu 24. maja, u terminu od 10:00h do 14:30h, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Ulcinj

– Zbog radova na 10kV DV ,,Kodre -Vladimir”, u srijedu 24. maja, u terminu od 11 do 18 sati bez napajanja električnom energijom ostaće kompletno područje Vladimira sa okolnim selima.

– Zbog radova na dalekovodu 35 kV Velika plaža 1-Velika plaža 2, u srijedu 24. maja, u terminu od 11 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće komplet područja Donjeg i Gornjeg Štoja, Reča i Ade Bojane.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.