ART PREPORUKA

GOST ,,SEA DANCE”-A: Dvostruka rola za Džona Njumena u seriji ,,Q”


Super talentovani kantautor Džon Njumen, koji je dostigao svjetsku slavu hitom ,,Love Me Again”, oprobao se u novom projektu, i to u saradnji sa Studiom+.
Ovog puta kompozitorske i glumačke sposobnosti dvadesetšestogodišnje muzičke zvijezde osvježiće dansku mini seriju ,,Q”. U pitanju je priča o ubistvu žena na jednom ostrvu, a osumnjičeni su svi koji tamo žive.
Kroz nekoliko epizoda rasvetljavanja ovog slučaja, Džon će svojom muzikom i pojavom pokušati da dočara atmosferu i da šmek cijeloj priči.
Njegova rola jeste kratka, ali upečatljiva. Pojaviće se u njegovoj najdražoj ulozi, pjevača koji traži inspiraciju za drugi album.
Interesantno je da će zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance-a za potrebe ovog projekta odložiti svoje neobične sakoe i konačno ćemo ga pred kamerama vidjeti u nešto drugačijem izdanju.
Fanovi jedva čekaju da vide kako se Džon snašao kao glumac, a kao kompozitor je već opravdao očekivanja. Za ovu krimi seriju za klavirom je izveo numeru ,,Higher Than Life”, a njegov glas dao je posebnu čar melodiji koja se nježno rastaje sa tišinom i odvodi nas na melanholično putovanje.

Sudeći po prethodnim, sličnim angažmanima, nema sumnje da će ispisati još jednu uspješnu stranicu u svojoj muzičkoj biografiji.
Prisjetimo se, njegov planetarni megahit ,,Love Me Again” obilježio je svjetsko prvenstvo u fudbalu 2014, ali i dao pečat čuvenom filmu ,,Edge of Tomorrow”.
Britanska soul zvijezda postigla je mnogo, a tek je na početku. Za sobom ima dva studijska albuma ,,Tribute” i ,,Revolve” koji su na najbolji mogući način predstavili njegov talenat – sa jedinstvenim glasom i anđeoskim likom očarao je cio svijet.

kud duga