PREPORUKA SPORT

FUDBAL: Prekinut derbi sezone, navijači Budućnosti palili stolice

Derbi pretposljednjeg kola Telekom Prve lige između Budućnosti i Mladosti prekinut je 20 minuta prije kraja kod vođstva gostujućeg tima 1:0 jer su navijači domaćih počeli da pale stolice na sjevernoj tribini, a potom nakon zahtjeva sudije Milovana Milačića odbili da izađu sa stadiona.

Crnogorski klupski fudbal doživio je još jedan jak udarac. Utakmica koja je najavljivana kao derbi sezone, na kraju nije završena.

Gledali smo blijed fudbal, ali je inicijalna kapisla za izgrede pristalica Budućnosti bio vodeći gol Mladosti. Ivan Knežević je sa golom sastavio imenjaka Novovića, koji je savladao Dragojevića.

Nedugo zatim “Varvari” su počeli da pale stolice, arbitar Milačić je prekinuo meč i dao rok organizatoru da za 20 minuta isprazni sjevernu tribinu. Kako se to nije dogodilo, meč je i definitivno prekinut, pa će Disciplinska komisija FSCG imati pune ruke posla uoči posljednjeg kola.

Izvjesno je da će bodovi za “zelenim stolom” pripasti Mladosti, ali je pitanje hoće li “plavima” biti oduzet neki bod, koji bi mogao da ih košta titule.

Tekst i foto: cdm.me