DRUŠTVO PREPORUKA

BUDVA: Hotelska grupa Budvanska rivijera dobitnik priznanja FREI 2017


Hotelska grupa Budvanska rivijera učestvovala je na ovogodišnjem Festivalu investicija i nekretnina FREI 2017. koji se tradicionalno već osmu godinu za redom, održava u Budvi pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Kao vodeća hotelska grupacija u Crnoj Gori, Hotelska grupa „Budvanska rivijera“, nagrađena je priznanjem za uspješan odabir strateške perspektive i inspirativan razvojni angažman sopstvenih resursa.

‘’FREI’’, tematska manifestacija o investiranju i razvoju real-estate sektora namijenjena je investitorima i komercijalnim kompanijama iz oblasti nekretnina i turizma, reprezentima državnih organa, infrastrukturnim preduzećima, predstavnicima međunarodnih institucija, stručnoj i opštoj javnosti. Festival je takođe bio odlična prilika za promociju realizovanih i planiranih projekata domaćih kompanija.

Upravo je Hotelska grupa ‘’Budvanska rivijera’’ bila prepoznata kao dobar primjer kako domaća kompanija ulaganjem sopstvenih sredstava podiže nivo kvaliteta svojih hotelskih objekata, a samim tim i doprinosi drugačijoj turističkoj percepciji kvalitetne ponude Crne Gore, kao sve više rastuće destinacije.
Mn.M.