MODA

BAR-KOD SHOP PARFIMERIJE: Mejk ap artist ,,Dior-a” Krzysztof Nadziejewiec predstavio trendove

Poznati ,,Dior“-ov mejk ap artist Krzysztof Nadziejewiec večeras je u parfimeriji ,,Bar-kod shop“ u Ulici Ivana Vujoševića u Podgorici  prezentovao  najnovije trendove u šminkanju. Na modelima je prikazao kako pravilno koristiti ajlajner, oblikovati obrve i kako imati usne kao čuvena glumica Anđelina Džoli. Otkrio je male trikove velikog majstora iz svijeta ljepote.
Trening menadžerka ,,Dior“-a Svetlana Maksimović izrazila je zadovoljstvo što je u Podgorici, a onda riječ prepustila Nadziejewiecu.
– Hvala na pozivu. Drago mi je da ste ovdje u ,,Bar-kod shop“ parfimeriji. Nije tajna da smo brend broj jedan u svijetu i u skladu s tim uvijek pokušavamo da budemo novi, da se razvijamo, da budemo jaki – rekao je Nadziejewiec.
Saznali smo i to da je ,,lip maximizer“ najprodavaniji ,,Dior“-ov proizvod, te da se jedan proda na svake tri sekunde. Za njega kaže da usne čini mekanim kao jastuk i punijim, te da bi ga trebalo stavljati i uveče. ,,Dior“-ova nova kolekcija koju je predstavio večeras biće dostupna do kraja avgusta, a onda će od septembra početi rad na novoj kolekciji.
,,Dior“ je oduvijek bio sinonim za ljepotu i eleganciju, luksuz i visoku modu. Neko ko još od 1947. godine i ,,new look“-a postavlja trendove. Kristijan Dior, parfemom posvećenom sestri Kristini, ,,Miss Dior“, unio je revoluciju i u industriju mirisa. Ovo se sve vidi i kroz make-up kolekciju za proljeće 2017. pod nazivom ,,Colour Gradation“. Inspiracija potiče iz eklektičnih osamdesetih, pa je tako i sama kolekcija ,,eksplozija“ boja, bilo da su u pitanju sjenke za oči, rumenila, ruževi, sjajevi i lakovi za nokte. Za ruž za usne rekao je da je inovativan, te da je postojan od šest do osam sati.
– Linija je puna pigmenta i sjaja. Svi ,,lejeri“, sve maske idu ,,pod tepih“, jer sada je vrijeme da istaknete ljepotu ne da ,,slikate“ lice od početka do kraja – dodao je.

This slideshow requires JavaScript.


Misao vodilja pri kreiranju ove kolekcije bila je  da se suprotnosti privlače, a sva raskoš ove linija prikazana je na zaštitnom licu kampanje Lindsey Wixson. Gradacija je vidljiva u ,,Dior colour gradation paleti“ koju čine sjenke u dvije varijante – ,,001 blue gradation“ i ,,002 coral gradation“. Ombre efekat, opet, primjetan je u ,,Diorskin nude air colour gradation“ svjetlucavim puderima za lice, ,,Dior blush colour gradation“ rumenilima, te dvostranom ružu za usne ,,rouge gradient“ čiji su efekat mogli da vide posjetioci ,,Bar-kod shop“-a. Tamnija strana ruža nanosi se na sredinu, a svjetlija na okvire usana, tako da usnama daje postojanost i punoću.
Uz nove zvijezde, predstavljeni su i dobro poznati modeli – ,,Dior addict lipstick“, ,,Diorshow mono eyeshadow“, ,,Diorshow pro liner“, ,,Dior lip sugar scrub sweet exoliating balm“, ,,Dior rouge brilliant“, ,,Dior Le Vernis“, te četiri neočekivane, osvježavajuće proljećne boje ,,340 maybe“, ,,550 early“, ,,800 now“ i ,,873 sudden“.
Kolekcija je u prodaji u ,,Bar-kod shop“ parfimerijama.
B.R.
Foto: B. Šekularac