MODA PREPORUKA

MODA: Prate trendove, ali nijesu žrtve mode

Da se obuče u trendi modele od glave do pete, može svako. Ali promišljeno probrati modele koji  pristaju i po stasu i po karakteru je već malo teže. Njih pet sa lakoćom biraju najnovije modele i vješto ih uklapaju sa svojom garderobom. Zato što imaju stila.

Šeron Stoun

Ovako se nose bijele patike u elegantnoj varijanti u dnevnim prilikama. Šeron je olako prilagodila popularni trend atležer i svojim godinama i svom izgledu. Bravo Šeron.

Sofija Vergara

Transparentno i cvijetno aktuelno je ovog proljeća. Sofija je uskočila u lepršavu boho haljinu sa naglašenim rukavima. Iako smo navikli da je gledamo u mnogo upadljivijim kombinacijama ova haljina izgleda i stoji joj kao da je rađena za nju.

Bruk Šilds

Naglašeni rukavi jedan su od glavnih trendova za ovo proljeće i ljeto. Skoro da nema kreatora koji ih nije uvrstio u kolekciju. Bruk je izabrala savršenu bijelu bluzu i tamne skini pantalone za proslavu rođendana svoje ćerke. Savršeno jednostavno, a efektno. I nosivo.

Aleksa Čang

Krop farmerke nezaobilazne su ove sezone. A da bi u njima izgledali stajliš ne treba vam puno. Pogledajte Aleksu. Izabrala je jednostavnu breton majicu, ali cipele su špicaste i šik što podiže cijelu kombinaciju.

Eva Longorija

Saten i crvena boja. Kad ih spoji Eva, čini se lako. Ali nije. Saten će djelovati savršeno samo ako ga tako i iskombinujete, u protivnom okrenuće se protiv vas i naglasiti svaki, čak i najmanji, nedostatak. Boja je upadljiva ali kao i svaka boja kad se obuče od glave do pete, figura djeluje viša. Tako se to radi Eva. Odjevna kombinacija na joj je fantastična.

Izvor: zena.blic.rs