DRUŠTVO PREPORUKA

GRAWE OSIGURANJE A.D. PODGORICA: Obilježena slava, Dan Sv. Vasilija Ostroškog

Kao i svake godine GRAWE osiguranje a.d. Podgorica, u svojim prostorijama, na skroman način, obilježava dan Sv. Vasilija Ostroškog kao slavu kćerke firme koncerna GRAWE u Podgorici.

To je i prilika da se na simboličan način, uz koktel, izrazi zahvalnost i okupe poslovni partneri, prijatelji firme i saradnici iz prodaje, koji su svih ovih 13 godina postojanja pružali nesebičnu podršku naporima da se zadrži liderska pozicija na tržištu životnih osiguranja u Crnoj Gori.

– Hvala svima koji ste se odazvali i svojim prisustvom uveličali ovu našu malu proslavu. Mi ćemo se zauzvrat truditi da i u narednim godinama budemo vaš siguran oslonac i uspješan partner. Naravno, želim da uputim i veliku zahvalnost svim našim osiguranicima, koji su nam ukazali i nastavljaju da ukazuju povjerenje, kroz osiguranje svog života i što su u nama prepoznali najsigurniji vid za dugoročno ulaganje svog novca. Mi ćemo nastaviti istim putem, uvodeći nove proizvode, idući tako u susret potrebama tržišta – istakla je izvršna direktorica, Maja Pavličić.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: Jovana&Đorđe