DRUŠTVO PREPORUKA

GIMNAZIJA ,,SLOBODAN ŠKEROVIĆ”: Otvorena vrata Škole u subotu


Nakon javnih časova za roditelje svojih učenika i predstavljanja na Sajmu knjiga i obrazovanja, Gimnazija „Slobodan Škerović“ otvoriće vrata i za sve učenike 9. razreda, njihove nastavnike i roditelje u subotu, 13. maja 2017. godine, u periodu od 10 do 12 sati.
U tom periodu svi posjetioci će moći da se upoznaju sa načinom organizacije nastave, obrazovnim profilima, ali i vannastavnim aktivnostima u Školi.
– U pratnji naših profesora, imaće priliku da obiđu kabinete i učionice, fiskulturnu salu, biblioteku kako bi shvatili princip organizacije nastave u školi. Kroz organizovan razgovor sa profesorima i učenicima svih obrazovnih profila (opšte gimnazije i specijalističkih odjeljenja), budući učenici dobiće sve relevantne informacije, odgovore na konkretna pitanja, i razriješiti svoje dileme, te tako učvrstiti odluku da Gimnazija bude njihov izbor.
Ovo je istovremeno prilika za sve učenike 9. razreda osnovnih škola, i njihove roditelje i nastavnike, da se informišu o uslovima upisa učenika u prvi razred školske 2017/2018. godine. Dobrodošli! – poziv je koji stiže iz Gimnazije za roditelje, nastavnike i đake.