ART PREPORUKA

CITY GROOVE: Komplet ulaznica od danas u pretprodaji

Ulaznice za treće izdanje ,,City Groove” festivala, koji će biti održan na Stadionu malih sportova od 2. do 4. juna, biće puštene u prodaju danas (9. maj) tačno u podne.
Komplet ulaznica za festival u pretprodaji moći će da se kupi po cijeni od 17,90, a ona važi do 20. maja.
Rezervacije se mogu napraviti na facebook stranici festivala ,,City Groove”, a karte se mogu naći preko mreže Gigstix (Tabacco S press ), kao i u ,,Hard Rock Cafe”-u i prostorijama festivala koje se nalaze u Vučedolskoj 16.
Poslije 20. maja, cijena ulaznice je 9,90 eura za jedno veče. Kao i prethodnih godina, ulaz za završno veče muzičkog hepeninga biće slobodan.
Ovogodišnji festival imaće i svoju ekološku stranu. Naime, ,,City Groove” će učestvovati u projektu UNDP-a ,,Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori”, čiji je cilj ozelenjivanje vodećih ljetnjih muzičkih festivala u Crnoj Gori. Tako će 50 centi od svake prodate ulaznice biti uplaćeno na posebni račun kod Privredne komore Crne Gore, za takozvani Zeleni fond.
– Zelena je moja omiljena boja. Presrećni smo što dijelimo slične vrijednosti sa misijom UNDP-a. Nadamo se da ćemo našim djelom podstaći ljude da razmišljaju zeleno. Da našu planetu ostavimo ljepšu i zeleniju budućim generacijama. Možda ovakvim događajima ozelenimo razne grane koje su bile posječene ili zapuštene. Ponesite osmjeh i dobru energiju, mi smo vam spremili vrhunski šou. Potrudićemo se da se svi zajedno osjećamo građanima svijeta, jer mi to zaslužujemo – poručio je direktor festivala ,,City Groove” Dragan Bulajić.
Treće izdanje festivala ,,City Groove” ugostiće najveća imena domaće i svjetske muzike. Prvog festivalskog dana publika će imati priliku da prvi put u Podgorici uživa u nastupima francuskih DJ-eva i producenata Bob Sinclara i Antoine Clamarana. Druge večeri sa publikom će se družiti britanski bend ,,Morcheeba” i hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Gibonni, dok će festival svojim koncertima zatvoriti bendovi ,,Queen Real Tribute” i ,,Psihomodo pop”.
Kao i prethodnih godina, velike zvijezde imaće poršku mladih bendova i izvođača iz Crne Gore, pa će prve noći nastupiti crnogorski DJ Cule iz organizacije Beat At Joe's, dok će drugu noć festival otvoriti sastav ,,Nighthawk”. Posljednje veče ,,City Groove”-a počeće svirkom benda ,,Highway”.
Ovogodišnji festival dio je manifestacije ,,Podgoričko kulturno ljeto”, a organizuje ga agencija ,,Comfortably Numb”.