DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Djelovi ovih opština sjutra bez struje

Nova elektronska brojila, od utorka 09. maja do petka 12. maja, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

Berane, Plav, Gusinje 09.05-12.05

– Haremi bb
– Voja Maslovarića
– Luge bb
– Talum
– Beran selo
– Pešca
– Plav bb
– Gusinje I bb
– Svetog Save
– Čukarica bb
– Dom kulture bb
– Meterizi
– Glavice 1
– Rudo polje
– Izbjegličko naselje
– Čaršijska
– Brezovica

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja električnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

Podgorica

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Medun, u srijedu 10. maja, u terminu od 9:30 do 14:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Liješta, Medun, Dučići, Koći, Radan, Rašovići, Ledine, Lopari, Roždec, Rudine, Nikmaraš, Stjepovo, Benkaj, Poprat, karaula Poprat i repetitor Zatrijebač.

– Zbog planiranih radova u trafostanici Zabjelo 5, u srijedu 10. maja, u terminu od 10:00 do 13:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio ulice Radosava Burića oko Kineske ambasade kao i Ambasada.
– Zbog planiranih radova na dalekovodu Lijeva Rijeka, u srijedu 10. maja, u terminu od 10:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra i Kruševice.

Cetinje

– Zbog planiranih radova na 35 kV dalekovodu Cetinje – Čevo, u srijedu 10. maja, u terminu od 10:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Ćeklići, Resna, Bjelice, Cuce, Čevo i Lastva Čevska.

– Zbog planiranih radova na 35 kV dalekovodu Buljarica – Virpazar – Podgor, u srijedu 10. maja, u terminu od 8:00 do 17:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Riječke nahije, Rijeka Crnojevića, Ljubotinj i Podgor.

Nikšić

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži, u srijedu 10. maja, u terminu od 9:30 do 13:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja između ulica Serdara Šćepana, Starog Pazarišta i V Proleterske brigade.

– Zbog planiranih radova u 35/10 kV trafostanici Vilusi, u srijedu 10. maja, u terminu od 14:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju iz ove trafostanice.

Bar

– Zbog planiranih radova u trafostanicama: Bolnica, Baukovo, Belveder, Stari Bar i Stari Grad, u srijedu 10. maja, u terminu od 14:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće JU Bolnica, Stari Bar, Baukovo, Belveder.

– Zbog planiranih radova u 35/0,4 kV trafostanicama: Sotonići, Brčeli 1, Brčeli 2, Bukovik i Bijele Poljane, u srijedu 10. maja, u terminu od 8:00 do 17:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Sotonići, Brčeli, Bukovik, Bijele Poljane.

Ulcinj

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Štoj, u srijedu 10. maja, u terminu od 9:00 do 15:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Donji Štoj od Velike plaže do naselja Ćirovići uključujući i ovo naselje.

Žabljak

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Šaranci, u srijedu 10. maja, u terminu od 10:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Krš, Brajkovača, Palež, Gradina, Rudanca, Gomile, Studenca, Ponor, Pogrežđe.

Šavnik

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Bijela, u srijedu 10. maja, u terminu od 9:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Petnjica, Pošćenje, Komarnica, Duži, Dubrovsko, Gornje i Rudo Polje, Bijela, Kruševice, Mokro i Gradac.

Kolašin

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Dragovića Polje, u srijedu 10. maja, u terminu od 10:00 do 15:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Dragovića Polje.

Mojkovac

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Uloševina-Slatina-Dobrilovina, u srijedu 10. maja, u terminu od 12:00 do 13:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Ravni, Krastac, Siga, Jakovići, Jokići, Gojakovići, Crna Poda, Ravnjak, Crvena Lokva.

Bijelo Polje

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Nikoljac, u srijedu 10. maja, u terminu od 9:30 do 13:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača (izvod prema Ćorićima) koji se napajaju sa ove mreže.

Berane

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Tmušiće, u srijedu 10. maja, u terminu od 9:30 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće (u skladu sa dinamikom izvođenja radova) potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

– Zbog planiranih radova u trafostanici Zagorje, u srijedu 10. maja, u terminu od 10:00 do 12:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće (u skladu sa dinamikom izvođenja radova) potrošači koji se napajaju iz ove trafostanice.

Pljevlja

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Komini, u srijedu 10. maja, u terminu od 9:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Bučje, Hoćevina, Šljivansko, Pliješevina, Hođžići, Jezero, Metaljka.

Rožaje

– Zbog planiranih radova u trafostanici Grahovo, u srijedu 10. maja, u terminu od 10:00 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom (u skladu sa dinamikom izvođenja radova) ostaće potrošači koji se napajaju iz ove trafostanice.

Plav

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Meteh – Babino Polje, u srijedu 10. maja, u terminu od 9:30 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa niskonaponske mreže Plav 4.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.