DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Ovi će djelovi opština biti bez struje u ponedjeljak

Nova elektronska brojila, od utorka 09. maja do petka 12. maja, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

Berane, Plav, Gusinje 09.05-12.05

– Haremi bb

– Voja Maslovarića

– Luge bb

– Talum

– Beran selo

– Pešca

– Plav bb

– Gusinje I bb

– Svetog Save

– Čukarica bb

– Dom kulture bb

– Meterizi

– Glavice 1

– Rudo polje

– Izbjegličko naselje

– Čaršijska

– Brezovica

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja električnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100. 

Podgorica

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Medun, u ponedjeljak 08. maja, u terminu od 9:30 do 14:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Liješta, Medun, Dučići, Koći, Radan, Rašovići, Ledine, Lopari, Rozdec, Rudine, Nikmaraš, Stjepovo, Benkaj, Poprat, karaula Poprat i  repetitor Zatrijebač.

Cetinje

– Zbog planiranih radova na 35 KV dalekovodu Cetinje – Čevo, u ponedjeljak 08. maja, u terminu od 9:30 do 14:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Ćeklići, Resna, Bjelice, Cuce, Čevo i Lastva Čevska.

Nikšić 

– Zbog planiranih radova u 35/10 KV trafostanici Kličevo, u ponedjeljak 08. maja, u terminu od 10:30 do 13:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u naselju Kličevo, a u terminu od 13:00 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Autobuska stanica, Mex, Voli, zgrade Ibona, zgrada Papovića, pozorište, Stara Varoš (Zgrada Bas), Željeznička stanica.

Bar

– Zbog planiranih radova u trafostanicama Čeluga 1, Čeluga 3 i Milanović, u ponedjeljak 08. maja, u terminu od 10:30 do 13:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača sa područja Polja i Čeluge.

Ulcinj

– Zbog planiranih radova na dalekovodu (ogranak Kodre Dakine i Reč), u ponedjeljak 08. maja, u terminu od 9:00 do 17:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja sela Reč i Kodre Dakine.

Žabljak

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Virak, u ponedjeljak 08. maja, u terminu od 10:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Bukovica, Borovac.

Andrijevica

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Kralje – Sjenožeta, u ponedjeljak 08. maja, u terminu od 9:30 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju preko dalekovoda Sjenožeta – Gradišnica.

Bijelo Polje

– Zbog planiranih radova na 35 KV dalekovodu Ribarevine – Šćepanica, u ponedjeljak 08. maja i utorak 09. maja, u terminu od 9:00 do 15:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Srđevac, Lozna, Crniš, Poda, Trubina, Bioča, Žurena, Potoci, Laholo, Kostići, Kaševari, Dubovo, Pašića Polje, Femića Krš, Brzava, Prijelozi, Crnča, Ivanje, Goduša, Godijevo, Sušica, Stubo.

Pljevlja

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Kruševo, u ponedjeljak 08. maja, u terminu od 9:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Kruševo.

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Jezero, u ponedjeljak 08. maja, u terminu od 9:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Jezero.

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži u gradu, u ponedjeljak 08. maja, u terminu od 9:00 do 15:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće ulica Narodne revolucije (stara ciglana).

Rožaje

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Braliće – Dobro Buče, u ponedjeljak 08. maja, u terminu od 12:00 do 19:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Kalače, Nurkovići, Seošnica, Đuranovića Luke, Koljeno i Braliće.

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Bašča, u ponedjeljak 08. maja, u terminu od 9:30 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom (u skladu sa dinamikom izvođenja radova) ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.