ART PREPORUKA

OTPUTOVAO ZA KIJEV: Kalezić proživljava i piše ,,Evrovizijski san”

Foto: RTCG

Crnogorski predstavnik na ovogodišnjoj ,,Evroviziji”, Slavko Kalezić, uoči odlaska za Kijev, kazao je za RTCG da će već sjutra imati prvu probu. Za narednu godinu najavio je svoju prvu knjigu, čiji je radni naslov ,,Evrovizijski san”.
– Već sjutra počinju ,,ludačke aktivnosti” u susret onome što nas očekuje 9. maja. Već su mu poslali raspored što me sve čeka i mnogo sam zadovoljan jer će interesovanja sada da se sublimiraju u Kijevu – kazao je Slavko.
On je, gostujući u Jutarnjem programu Javnog servisa, rekao da su prethodna četiri mjeseca, otkad je izabran za predstavnika na ,,Eurosongu”, ,,nevjerovatna avantura”.
– Sada me stižu emocije… Upravo ovih 15 dana, to je neko finale svega što smo spremali. O tome sam počeo da pišem knjigu, radni naslov je ,,Evrovizijski san”, koja će svjetlost dana ugledati sljedeće godine – najavio je Slavko, otkrivši da će knjiga imati minimum stotinu strana.
Komentarišući milionski pregled numere kojom će nas predstavljati na ,,Evroviziji”, Slavko kaže da se pregledi uvećavaju za dvadesetak hiljada na dnevnom nivou.
– Prvi moj nastup je 9. maja, šesti sam po redu. Daću sve od sebe – poručio je Slavko.
Na sceni će, kako je rekao, biti sam.
– Dejan Milićević, reditelj spota, i uopšte evrovizijskog nastupa, i ja napravili smo nastup, koji je vrlo televizijski, a opet i za Arenu. Supervizor koreografije je Milica Cerović iz Beograda. Fokus je na meni, na svemu onome što kao umjetnik šaljem – rekao je Slavko.
Izvor i foto: RTCG

kud duga