MODA PREPORUKA

ŠMINKERKA SNEŽANA KAROVIĆ O MEJK APU NA REVIJI IGORA TODOROVIĆA: ,,Inglot” je moj izbor

Šminkerka Snežana Karović iz Beograda  sa svojim timom radila je mejk ap za samostalnu reviju Igora Todorovića održanu sinoć u Podgorici. Za MNE magazin je govorila prije revije i naglasila da dugo sarađuje sa  kreatorom za kojeg kaže da je ,,aristokratija u modi”.
– Zadovoljstvo mi je što radim za Igora jer ga i privatno cijenim i volim da nosim njegove haljine. Kolekcija koja će večeras biti prikazana je glamurozna, tako da će biti svečanija šminka. Biće šljokica i izgledaće mekano i uredno. Tako smo birali manekenke, da imaju savršen ten- rekla je Karović.
Karović i njen tim u školi šminkanja koju ona vodi u Crnoj Gori rade sa ,,Inglot“ kozmetikom, koja se može naći u ,,Cosmetics marketima“ u podgoričkom ,,City Mall“-u i TC ,,Kamelija“ u Kotoru.
– Sa ,,Inglotom“ u Crnoj Gori radim skoro godinu i imamo sjajnu saradnju- naglašava Karović.

,,Inglot“ je, napominje, jedina ozbiljna kozmetička kuća za scensku šminku u Crnoj Gori.
– Jedva sam čekala da se takav brend pojavi, jer  djevojke su imale problem gdje da kupe šminku da profesionalno rade kad završe školu. Sada u ,,Inglotu“ mogu da nađu sve za rad – ističe ona.
Ono po čemu su inače specifični u ,,Inglotu“, dodaje, jeste što oni jesu scenska šminka i što imaju lijepu pigmentaciju, od šljokica do karmina, olovke za usne i pudera.
– Imaju sve, samo što treba prepoznati kad se šta koristi.  ,,Inglot“ je moj izbor i drago mi je što sam ja njihov izbor u smislu saradnje – istakla je Karović.
Snežana Karović najavila je i trendove u šminkanju za proljeće-ljeto- mokri look, bez jakih prelaza.
– Uvijek naglašavam da ten kod djevojaka mora da bude savršen, da nema ružnih, sivih kontura da bi ta šminka poslije izgledala savršeno.  Najviše volim da žena, kad se pogleda u ogledalo, kaže da sija. Ne da sija u bukvalnom smislu, nego da joj oči sijaju, što znači da je žena ljepša. Treba da je načinimo još ljepšom, a ne da je ,,poklopimo” – kaže nam Karović.
Svaka žena je, ističe, lijepa na svoj način.
– Svaka žena na licu ima nešto što treba najviše da istakne, jer svako lice ima priču. Svaka žena je žena za sebe, kao što je svaka koža posebna. Moramo o svemu tome da razmišljamo i mnogo da se radi  da bi znali da pristupimo svakoj ženi drugačije – napominje Karović.

B.R.
Foto: B. Šekularac