MAGAZIN PREPORUKA

USKORO I NA SEA DANCE FESTIVALU: Zaigrajte uz novi singl Šona Pola (video)


Hitmejker sa Jamajke Šon Pol u jeku popularnosti i dominaciji na svjetskim top listama sa čak tri mega hita ,,Rockabye”, ,,Cheap thrill”, ,,No Lie”, riješio je da obraduje publiku još jednim hit singlomi to iz svoje muzičke kuhinje.
U etru se pojavio novi singl „Suh Mi High” za koji je snimio i spot u kome dominiraju atraktivne dame sa zavodljivim plesnim pokretima.
Sudeći po komentarima na YouTube-u i društvenim mrežama, pred nama je još jedan hit zvijezde ovogodišnjeg Sea Dance festivala.
,,Još jednom si dokazao zašto je kralj dancehalla”, ,,Nastavi da stvaraš muziku i ova planeta će biti srećnija”, ,,Slavimo veliki uspon našeg brata”, samo su neke od pohvala na račun nove numere Šona Pola.

Nakon ovog singla, očekuje se i objave pjesme ,,Body”, koju je snimio sa američkim hip hop sastavom Migos, koja veoma brzo biti prezentovana javnosti. Izvori bliski pjevaču otkrili su da je miks i mastering odrađen i da bi singl ovih dana mogao biti pušten u etar.
– Pjesma je gotova i Polov tim čeka pravi trenutak da je objavi. Bez sumnje, biće to pravi ljetnji hit koji će sigurno osvojiti i Bilbordove liste”, tvrdi izvor iz Dancehall Hip Hop ekipe.


„Suh Mi High” i ,,Body” najavljuju novi, sedmi studijski album na kojem reper i rege muzičar marljivo radi, a kojeg će predstaviti muzičkim sladokuscima tokom ove godine.
Trenutno, Šon Pol uživa u uspjesima koje postiže sa pjesmom ,,Rockabye” koju je snimio sa grupom Clean Bandit i britanskom pjevačicom Ana Mari. Trenutno ovaj hit krasi 10 poziciju na Bilbordovoj Hot 100 listi, a broj jedan je u 20 zemalja širom svijeta.
Prošle godine, držao je tron Bilbordove Hot 100 liste zajedno sa svjetskom muzičkom atrakcijom Siom i numerom “Cheap Thrills”.
Čuveni hitovi i oni kojima je obogatio repertoar garantuju vatrenu noć na Jazu, pa nema sumnje da će publika 15. jula uživati u spektaklu kakav samo može da priredi dancehall majstor sa Jamajke.