ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE: Komnen Vuković i Lorena Janković su u polufinalu (video)

Nije bilo baraža ovoga puta za Komnena Vukovića. Podgoričanin je odlučio da počasti žiri pjesmom ,,Pilota” ,,Zaboravljeni”. Pjevali su Sergej i Jelena. Petica i direktan prolaz u polufinale.

– Baš sam komentarisala, ti si otpjevao dvije pesme u jednoj. Jednu bezveznu do prve strofe, a onda jednu fenomenalno. Ima nešto divno u tvom pjevanju. Kako je tekla pjesma, bio si sve sugestivniji i sve tačniji. Zato sam i željela da te nagradim, takao si me – rekla je Goca Tržan.
Jelena Tomašević-Bosiljčić složila se sa koleginicom i rekla da je bilo u drugom dijelu lijepo i stabilno.
Aleksandar Cvetković rekao je da je ponosan na Komnena.
– Ti pronađeš emociju u riječi i tako otpjevaš i naglasiš, kako niko ne bi ni pomislio. Mislim da ćeš zato uspjeti, jer imaš nešto što niko nema – dodao je Cvetković.
Novi je krug, kao i pravila. Takmičari su podijeljeni u dvije grupe po 14 pjevača. Večeras je izašlo prvih 14, narednog petka je druga grupa.
Publika i žiri uživali su sinoć u pjevanju takmičara i koreografiji plesnih grupa koje su ih pratile, a moramo pohvaliti i izbor pjesama.

Kako je pjevala Lorena Janković najbolje govore stolice koje su pritiskom na dugme žirija se podizale. ,,Nestvarno, kako pjeva, kakav glas”, čuli su se komentari Goce, Jelene i Leontine za izvrsno pjevanje ,,Ederlezi”.

To koliko ti nas uvučeš u svoje pjevanje, to je nevjerovatno, kazao je Sergej.
– Ja ne znam šta da ti kažem, osim veliko bravo i hvala što nas svaki put dovedeš u situaciju da te pratimo pomno od početka do kraja – dodao je on.
Veličanstvena Lorena, bio je Jelenin komentar koja joj je zahvalila što je došla u ,,Pinkove zvezdice”.
Goca je rekla da je Lorena jedna od onih pjevača zbog kojih Pinkove zvezdice imaju takvu gledanost.
– Divim ti se kao pojavi, sve što prikazuješ je specifično. Ovo je dvadesetica – rekla je Goca.
Leontina je istakla da je šokantno dobra.
– Ovo je desetka – dodala je Leontina.
Prvu epizodu sedmog kruga otvorila je Mila Stamenović divnim izvođenjem kultne pjesme ,,Bitlsa” ,,Let it be”. Sergej i Jelena pjevali su, ostali članovi žirija takođe uživali. Aplauz od žirija, petica i prolaz u polufinale.

Mila Stamenović – Let It Be by PinkoveZvezde
Valentina Stojanović digla je žiri na noge pjesmom ,,Zemlja mojih snova”. I ovdje se pjevanje nastavilo. Ipak četvorka na kraju i baraž.
Ema Simonović pjevala je ,,Rock me baby”. Oduševila je žiri. Petica i prolaz u polufinale.

I Bojana Radovanović oduševila je žiri pjevanjem ,,Money money”. ,,Bravo”, petica i prolaz u polufinale. Ovdje je žiri oduševilo i kada su im na kraju pokazane novčanice sa njihovim likovima.

Bojana Radovanović – Money Money Money by PinkoveZvezde
Aiša Kamešničanin pjevala je emotivno ,,Vidim nas”. ,,Lijepo”, petica i prolaz u polufinale.

Adriana Salahović pjevala je predivno ,,Rise like a Phoenix”. Petica i prolaz u polufinale.

Adriana Salahović – Rise Like A Phoenix by PinkoveZvezde
Dragana Jovanovska podsjetila je na pjesmu Toša Proeskog ,,Vo kosi da ti spijam”. Divno, svi su uživali, Leontina je pjevala. Petica i prolaz u polufinale.

Hamza Asotić odlučio se za numeru ,,Zauvek tvoj”. Četiri glasa.
Mina Blažev predstavila se zanimljivim aranžmanom Stingove ,,Every breath you take”. ,,Odlično je ovo”, petica i prolaz u polufinale.

Mina Blažev – Every Breath You Take by PinkoveZvezde
David Marković odlučio se za numeru Marije Šerifović ,,Svoja i tvoja”. Pet glasova.
Sjajna je bila i malena Jovana Radonić sa ,,Devojkom sa čardaš nogama”.

I za kraj, ,,kod Roka Blaževića ništa novo”. Splićanin je i ovoga puta bio izvanredan. Svi su uživali slušajući ga kako pjeva ,,Purple rain”. ,,Jaoj, Bože”, govorila je Goca tokom pjesme, koju je i ovoga puta rasplakao.

Roko Blažević – Purple Rain by PinkoveZvezde
Dalje ne ide Hamza Asotić.
B.R.
Foto: Screenshot

kud duga