PREPORUKA SPORT

PRIJAVI SE: Night Run Montenegro 3. juna u Nikšiću

Prošlogodišnji najstariji učesnik 1. Night Run Montenegra

Druga Noćna atletska trka u Nikšiću u organizaciji Crnogorske Akademije Trčanja (CAT) i Triatlon kluba ,,Nikšić“, biće održana 3. juna u 20 sati.
– Ove godine, 2nd Night Run Montenegro će imati tri trke: na 500, 2.500 i 5.000 metara. Trka na 500 metara će biti humanitarnog karaktera a broj učesnika nije ograničen. Na trkama na 2.5 i 5 kilometara očekujemo ukupno 200 učesnika. Svi takmičari na trke na 2.500 i 5.000 metara će imati startni broj sa čipom za praćenje, a za sve učesnike pripremili smo i učesničke medalje nakon prolaska kroz cilj – kazao je direktor Night Run Montenegro-a Miloš Mikić.
Prijave su počele u subotu 8. aprila na njihovom promotivnom štandu u Sportskom centru u Nikšiću, dodaje on, a zainteresovani se mogu registrovati na sajtu nightrun.me.
Prošlogodišnji Night Run Montenegro je okupio 103 učesnika iz brojnih crnogorskih gradova, dodijelivši medalje svima koji su učestvovali.
– Privukli smo pažnju medija iz zemlje i regiona a ove godine očekujemo i veću zainteresovanost jer imamo još humaniji cilj. Pozivamo vas da trčite sa nama – poručuje Mikić.