ART PREPORUKA

VIDEO: ,,2Cellos” objavili album i spot snimljen na Durmitoru

Foto: Aleksandar Kerekeš

Hrvatski dvojac ,,2Cellos”, koji čine Stjepan Hauser i Luka Šulić, objavili su danas album ,,Score” i spot za numeru ,,Now we are free”, koji je protekle godine, u novembru, sniman na Durmitoru. Ovo je tema iz filma ,,Gladijator”.
– Uradili smo spot za novi album, za filmsku muziku. Crna Gora, Durmitor i to gore izgleda fenomenalno. Baš se slaže za tu stvar iz filma. Jako podsjeća na taj film. To je razlog zašto smo odlučili da snimimo spot u Crnoj Gori – kazao je za MNE magazin tada Stjepan Hauser.
Dodao je da je bila avantura snimiti sve to.

– Bilo je odlično. Dočekali su nas stvarno sjajno, priroda božanstveno izgleda, hrana odlična, sve. Jedino što je bilo hladno, baš smo se smrzli, s obzirom da je to ipak na planini – prenio nam je utiske Hauser.
Reditelj i direktor fotografije ovog spota je Aleksandar Kerekeš Keki, kostimografkinja Bojana Ugrešić, organizatori Ivan Đurović i Milana Vučković. Helio kadrove snimio je Danijel Rakonjac, dok su asistenti produkcije Slaviša Zeljko, Snežana Nikčević i Nemanja Nenjo Dragović. U spotu glavne uloge imaju Dajana Golubović-Pejović i Ivan Papić.

B.R.