DRUŠTVO DRUSTVO_IZDVOJENO

PREDSTAVLJAMO: Hotel Palas – za vaše vjenčanje iz snova

 

Hotel Palas  nalazi se u srcu Petrovca – malog primorskog mjesta, blage mediteranske klime, pješčanih plaža, skrivenih uvala i očaravajućih zalazaka sunca. Izgrađen 1983. godine, hotel Palas je u potpunosti renoviran 2011. godine, od kada posluje kao hotel sa 4+ zvjezdice. Obogaćen je novim hotelskim sadržajima i novim welness & spa centrom. Raspolaže sa 171 smještajnom jedinicom, od kojih 90 imaju direktan pogled na more.

S obzirom na unutrašnju opremljenost i poziciju, hotel Palas je postao idealno mjesto za odmor, ali i organizaciju različitih manifestacija – stručnih skupova, konferencija, seminara, vjenčanja, koktel zabava. Izuzetno je istaknut po organizovanju svečanog dočeka Nove godine, koji se smatra jednim od najatraktivnijih u Crnoj Gori i regionu.

Hotel Palas je dobitnik je prestižne nagrade ”World Luxury Hotel Awards” u kategoriji “Luxury Wedding Destination“. Ova nagrada, u svijetu poznata kao Oskar u hotelskoj industriji, svrstava hotel Palas u TOP 1 luksuznu destinaciju za vjenčanja i predstavlja vrhunac priznanja za visok kvalitet pružanja usluga u hotelijerstvu.

Atraktivna geografska pozicija hotela, prirodno okruženje sa dosta zelenih površina, blizina crkava i manastira u kombinaciji sa bogatom ponudom sadržaja učiniće vjenčanje budućih supružnika jednom od najdivnijih uspomena u životu. Sve to uz toplinu i ljubaznost osoblja koje će izaći u susret vašim željama i zahtjevima, kako bi ovaj dan pretvorili u vaše vjenčanje iz snova.

Hotel Palas za buduće mladence nudi širok spektar usluga – od ekskluzivnih sala za vjenčanja, dekoracije prostora, cvjetnih aranžmana, honey moon apartmana do romantičnih kutaka za fotografisanje, specijalnog menija, wellness & spa centra.

Ekskluzivna sala „Palas“, uređena u elegantnom stilu koji odiše prefinjenošću i glamurom, oduševiće i one najistančanijeg ukusa. Površine od oko 300m² može ugostiti do 400 zvanica.
Francuska terasa, u atraktivnom vrtu hotela, okružena mediteranskim zelenilom, pružiće vam nezaboravne romantične trenutke. Pogodna je za organIzaciju manjih vjenčanja, kapaciteta do 120 mjesta.
Sala Oliva, kapaciteta 120 mjesta, idealna je za manja i intimnija svadbena slavlja.
Aperitiv terasa je mjesto sa kojeg se pruža nestvaran pogled na pučinu i ostrva „Katič“ i „Sveta Neđelja“. Zalasci sunca koji ostavljaju bez daha, cijelom ambijentu daju posebnu čar, pa je ova terasa pogodna za organizaciju različitih vidova vjenčanja. Kapacitet terase je do 250 mjesta.
Terasa pored bazena u prostoru okruženom palmama i drugim zelenilom savršena je za svadbena slavlja u morskom ambijentu. Kapaciteta do 200 mjesta.

Gastro tim hotela potrudiće se da u ovom segmentu, spojem tradicionalne i moderne kuhinje, da poseban pečat vašem najljepšem danu.

This slideshow requires JavaScript.

Menadžment hotela stoji na raspolaganju za svaku vrstu savjeta ili pomoći pri planiranju vašeg savršenog vjenčanja.
Kontakt informacije su dostupne na: www.hgbudvanskarivijera.com