PREPORUKA SPORT

PODGORICA: Danas počela s radom škola fudbala ,,Lokomotiva”

 

Danas je u Podgorici počela s radom škola fudbala ,,Lokomotiva” koja će biti jedinstvena po tome što će, kako kažu licencirani treneri Miloš Adamović i Nemanja Ljumović  koji vode ovu školu,  pored vrhunske fudbalske obuke u odličnim uslovima u gradu, biti organizovana različita besplatna predavanja za djecu. Oni dodaju da žele da postignu to da kada djeca izađu iz njihove škole imaju odlike po kojima će se odmah prepoznavati. Kako su kazali, odavaće ih fudbalska i kulturna “pismenost” na kojoj će se škola ,,Lokomotiva” bazirati.

U ovu školu najpopularnijeg sporta mogu se upisati djeca uzrasta od šest do dvanaest godina, bez obzira na njihov talenat i nivo fizičkih sposobnosti. Djeca će biti u mogućnosti da čari fudbalske igre upoznaju na novi način koji će njima biti interesantniji i pogodniji.

Naglasili su da će se treninzi održavati u odličnim uslovima – dva terena sa vještačkom travom ljeti i balon sa vještačkom travom – zimi, u SC Sportskom centru Katun, koji se nalazi iza Tološke šume.

Prvi trening je besplatan, i tom prilikom škola fudbala ,,Lokomotiva” Podgorica daruje polaznicima po jednu majicu sa svojim obilježjima. Treninzi se održavaju tri puta nedjeljno – ponedjeljkom i četvrtkom u 19 sati i traju sat vremena, kao i nedjeljom u 13 sati kada trening traje sat i trideset minuta.

Iz ove škole pozivaju djecu i njihove roditelje da dođu i lično se uvjere u odlične uslove u kojima škola fudbala radi, kvalitet treninga i njihovu posvećenost fudbalskoj obuci djece, radosti timske igre, fer pleju  i druženju.

Više informacija o Školi fudbala ,,Lokomotiva” možete dobiti putem telefona na broj 069 571 171 i 067 030 096.