ART PREPORUKA

NOVI SPOT TIJANE DAPČEVIĆ: ,,Reset” kao rez kad se sve skupi (video)

Priču koju su započeli prije petnaest godina u spotu za pjesmu ,,Marionete”, Tijana Dapčević i Boško Jakovljević odlučili su nastaviti, ali ovog puta ne u kadi, već na malo drugačiji način.
– U samom spotu nema mnogo lokacija, ljudi, boja, ni dodataka. Tu smo samo mi i priča za koju sam ubjeđena da nikoga neće ostaviti ravnodušnim zato što smo svi bar jednom u životu doživjeli taj momenat kad nam je stvarno dosta svega, kad nema više emocije – rekla je Tijana za Klix.ba.

Ističe kako je ,,Reset” baš onaj novi list za koji se uhvatiš kad ti se sve skupi.

– Napraviš rez i to je to – nema nazad i nema nastavaka – istakla je Tijana dodajući da je, upravo zbog toga, logičan slijed okolnosti bio da pozove Boška da ispričaju priču do kraja.

Boško je na prvu prihvatio poziv, a pokazao se kao odličan glumac. Kamerama je upravljala ,,VIZ produkcija”, talentovani momci koji su uspjeli prenijeti kompletan doživljaj u ovaj spot.

Autor teksta je Aleksndar Delić – Dinge, Tijanin talentovani prijatelj iz Sombora, a maestralni Mahir Sarihodžić je sve to upakovao uz najdivniju orkestraciju na svijetu.

Izvor: Klix.ba