MODA PREPORUKA

CATWALK SCHOOL BY MONDAINE MODELS: Kastinzi za upis nove generacije 11. i 12. marta

   Modna agencija ,,Mondaine models“, poznata po modnim događajima „Fashion connection“, „Pal Zileri“, „Fashion show Bar“ i „Dvije ure modne torture“, i ovog proljeća je u potrazi za novim licima kojima  će „osvježiti“ modne piste u Crnoj Gori i inostranstvu. Ova agencija, koja će početkom aprila u Podgorici organizovati 19. Fashion connection, objavljuje kastinge za upis nove generacije (muški i ženski modeli starosti od 5-25 godina)  u prvu profesionalnu školu manekenstva u Crnoj Gori – „Catwalk“.

Termini su: Bar – 11.03. fitnes centar “Borilački sportovi” (bivša diskoteka Holivud) u 12 sati,  Budva – 11.03. hotel “Budva”  u 17 sati, Nikšić – 12.03. hotel “Onogošt” u 17 sati i Podgorica – 12.03. hotel ” City ” u 12 sati.

 Tokom trajanja programa, koji će biti realizovan vikendom u pomenuta četri grada,  predviđene su sljedeće aktivnosti:

-intezivne vježbe pravilnog hoda i držanja  uz stalni nadzor iskusnih – bivših i aktuelnih manekena iz Crne Gore i regiona.

-završna ispitna revija svih polaznika sredinom maja 2017.

-svečana dodjela diploma.

Iz Agencije navode da ih sve prethodne  godine karekteriše  uspjeh, jer su ovom projektu pristupili studiozno, odnosno, sa planom i jasnim ciljem.

-Naši polaznici ne završavaju manekensku karijeru onda kada dobiju diplomu. Zapravo, tek tada sve počinje. Svi članovi prethodnih generacija bili su angažovani u okviru tv reklama, spotova, kampanja i revija. Veliki broj njih, putem naših kontakata sa inostranim agentima, sada uspješno gradi karijeru širom planete. Iskreno, nije lako naći angažman za sve polaznike ali, za razliku od drugih, agencija “Mondaine models” tokom godine organizuje veliki broj modnih manifestacija, pa je logično da prednost pri biranju modela na kastinzima imaju nova lica koja smo sami “fabrikovali”. To nam i jeste bio cilj – osvježiti i osnažiti modnu scenu Crne Gore sopstvenim obučenim mladim snagama. Najizuzetniji iz nove generacije, prve profesionalne modne korake, napraviće već na 19. Fashion connection-u, koji će, u organizaciji “Mondaine models”,  biti održan 4. i 5. aprila u okviru “Imanja Knjaz” u Podgorici-navodi se u saopštenju agencije ,,Mondaine models”.

Mn.M.