ART PREPORUKA

NIKAD NIJE KASNO: Cetinjanin Kiko Vujović briljirao i prošao dalje

Cetinjanin Ranko Kiko Vujović (58) emotivnim pjevanjem razgalio je publiku i žiri i prošao u četvrti krug emisije ,,Nikad nije kasno”.
Prije nego što je počeo da pjeva, Vujović je rekao da od 15. godine, otkako zarađuje pjevanjem, nije doživio ovakvu popularnost kao što je ima sada.
Imao je, dodao je, čast da sa Bobom Stefanovićem pjeva u hotelu ,,Palas” i zato je večeras odabrao pjesmu ,,Obriši suze draga”. A kakva je bila njegova interpretacija, najbolje govori publika koja ga je aplauzima nagrađivala tokom pjesme, kao i riječi žirija.
– Vratili ste me u divno doba festivala i šlagera, pjesmama koje nas prosto raznježe, a Vi ste to uradili na pravi način – kazala je Maja Odžaklievska koja je i tokom izvođenja s uživanjem pjevala sa Vujovićem.
Kompozitor Saša Milošević Mare vjeruje da će publika i žiri biti u prilici još puno puta da slušaju Vujovićevo zrelo pjevanje.
– Vrlo lijepo – kazao je Ivan Milinković iz grupe ,,Legende”.
U trećem krugu svi takmičari nakon izvođenja prve pjesme u drugoj na binu dovode prijatelja ili člana porodice da zapjeva sa njima. Sin Predrag, koji je član Simfonijskog orkestra Crne Gore, bio spriječen da dođe, ali tu je bio drugi sin Boban koji studira pravo u Podgorici. Nastala je magija. Pjevali su numeru ,,Majko stara”.
Kakva je to čarolija bila, svjedoče riječi žirija.
– Ovo je bio trenutak i po. Kada slušate ovakvu vrstu interpretacije, onda zaplovite – rekla je Odžaklievska.
Bio je oduševljen i Milošević.
– Bravo, majstori! Stvarno uživancija – kazao je on.
Njegove nastupe možete pogledati u snimku (na 1 sat 11 minuta).

B.R.

kud duga