MAGAZIN PREPORUKA

BUDIMPEŠTA: Uspješno predstavljena ponuda TOB-a

Ove godine Međunarodni sajam turizma ,,Utazas Travel Expo 2017” u Budimpešti slavi 40-godišnjicu poslovanja i održan je od 02 do 05. 03. 2017. godine.

Turistička organizacija opštine Budva se i ove godine pod Nacionalnom turističkom organizacijom kao krovnom institucijom predstavila sa sljedećim lokalnim turističkim organizacijama: Tivat, Kotor, Herceg Novi, Bar i Ulcinj.

U cjelokupnoj ponudi Crne Gore kao jedne turističke adrese, bila je prisutna i brojna podrška turističke privrede pomenutih opština (kako kroz participaciju materijalalom, tako i ličnim prisustvom), koji su kroz brojne sastanke već prvog dana sajma ostvarili značajnu saradnju sa domaćim mađarskim i inostranim agencijama i turoperatorima za predstojeću sezonu.

Posjetioci štanda su mahom izrazili veliku zainteresovanost za posjetu Crnoj Gori, a ponuđen im je raznovrstan materijal svih opština predstavnica.

Od aprila mjeseca za sve turiste sa ovog područja saobraćati će avio-linija ,,Wizz air-a” na relaciji Budimpešta – Podgorica.

Na sajmu turizma u Budimpešti bilo je prisutno 250 izlagača, iz 70 zemalja svijeta.