Anketa MAGAZIN MAGAZIN_IZDVOJENO

NEKADA LJEPOTICA, SADA NEPREPOZNATLJIVA: Evo kako izgleda Kim Besinger

Foto: Dee Cercone/Everett

Kim Besinger na crvenom tepihu nismo već dugo vidjeli pa je holivudska glumica iznenadila svojom pojavom na premijeri filma ,,Pedeset nijansi mračnije” u Los Anđelesu, piše 100posto.hr.

Iako je 63-godišnja dobitnica Oskara na prvi pogled izgledala senzacionalno u dugoj, elegantnoj haljini, mnogi su primijetili da premda je rekla da nikad neće, nije odoljela pokojem korektivnom zahvatu kako bi sačuvala mladoliki izgled. Naime, pred fotografima je pokazala zategnuto lice bez ijedne bore pa je očito da se okrenula botoksu, ali, mnogi smatraju da je pretjerala.

Kim je godinama tvrdila da je ponosna na svoj izgled i da izbjegava estetske zahvate. Ali, plastični hirurzi već odavno su sumnjali u njene izjave da je pobornica prirodnog izgleda jer im nije bilo jasno kako ima tako savršeno lice i ten.

Foto: Profimedia, TEMP Camerapress

Ona je pak tvrdila da ne ide na tretmane pomlađivanja te da je tajna njena porcelanskog tena bez bora što ujutro izbjegava umivanje vodom jer, kako je rekla, koža noću proizvodi kolagen koji je zaslužan za mladolik izgled. Pored toga, izbjegava izlaganje suncu, ne jede meso, uživa u pilingu morskom soli, a šminka se minimalno.

Foto: Profimedia, Album

Kim u filmu ,,50 nijansi mračnije” glumi poslovnu partnerku i bivšu ljubavnicu Džejmija Dornana to jest Kristijana Greja. Jedna je ovo od njenih najzapaženijih uloga otkako je od 2002. godine glumila Eminemovu majku u filmu ,,Eight Mile”. Oskara je dobila za sporednu žensku ulogu u filmu ,,L.A. Confidential” iz 1997. godine. Ali, fanovi je pamte i po vrućim seksi scenama u legendarnom erotskom trileru ,,Devet i po nedjelja”.
Izvor: 100posto.hr