ART MAGAZIN PREPORUKA

ŠOU BIZ: Šon Pol postao otac

Reper i rege muzičar sa Jamajke Šon Pol postao je otac! Radosnu vijest zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance festivala podijelila je sa fanovima na društvenim mrežama.

– A onda nas je bilo troje – moj sin, pravi šef Livi Blejz Henrikez i supruga, majka šefica – napisao je Pol na društvenim mrežama, podijelivši sliku srećne porodice.

Šon Pol je u braku sa TV voditeljkom Džudi Stjuart od maja 2012. godine, a par je na ,,ludi” kamen stao nakon 10 godina zabavljanja. Hitmejker je sa nestrpljenjem čekao ovaj trenutak, a u prethodnim mjesecima imao je samo riječi hvale za svoju izabranicu. Tom prilikom se zahvalio životu što mu je dao priliku da se ostvari u najdražoj ulozi oca.

– Džodi i ja se osjećamo blagosloveno. Zahvalan sam zbog mnogo lijepih stvari koje mi se dešavaju u životu. Često sebi kažem da treba da sam srećan zbog onog što mi život pruža. Mnogo je razloga zbog kojih to treba da budem zahvalan – istakao je Jamajčanin.

Sasvim sigurno je da će se svjetska super zvijezda, koja će ove godine posjetiti Sea Dance festival, pokazati kao dobar roditelj i da će dodatno motivisan započeti svoju ljetnju turneju u okviru koje će doći i u Budvu 15. jula.

kud duga