DRUŠTVO PREPORUKA

KAMPANJA ,,ODABERI ZDRAVO, UBERI SVJEŽE”: Sjutra u IDEI Super gostuje nutricionista

U okviru kampanje „Odaberi zdravo, uberi svježe“ IDEA još jednom za svoje potrošače organizuje savjetovanje o zdravoj ishrani.

Zbog velikog interesovanja kupaca nutricionista dr Predrag Maraš će i sjutra u IDEI Super u tržnom centru Mall of Montenegro savjetovati zainteresovane potrošače kako pravilno da se hrane. Doktor Maraš će na sektoru voća i povrća od 11 do 13 časova govoriti o primjerima zdrave ishrane i davati konkretne savjete za pojedinačne slučajeve.

Njega preporučuje višedecenijsko iskustvo u internoj medicini i osmišljavanju programa ishrane za sportiste. Svi posjetioci za vrijeme trajanja promocije mogu da postavljaju pitanja.

Kampanja „Odaberi zdravo, uberi svježe“ traje do 5. marta. Svaka sedmica je posvećena određenom voću i povrću. Tako su potrošači u IDEI Super probali šejkove napravljene od svježeg voća, pravili popularne smutije, probali citruse, egzotično voće, kombinovali voće po svojoj želji i uvjerili se u svježinu i kvalitet iz ponude IDEA prodavnica.

U IDEI još traje i nagradna igra “Kupi pomorandže iz daleka i Španija vrela te čeka”, u okviru koje svako ko kupi kilogram pomorandži ima mogućnost da osvoji neke od vrijednih nagrada: dva aranžmana za put za dvoje u Španiju, tri telefona iPhone7 i 100 voćnih vaučera. Izvlačenje dobitnika planirano je 7. marta.