ART PREPORUKA

ART: ,,Doris Live Spaladium Arena” u prodaji

Foto: Zvonimir Ferina

Čarobna Doris Dragović neosporno je jedna od najcjenjenijih regionalnih muzičarki, pišu ,,Hit Records”.
Nakon dugih četrnaest godina Doris je lani, ponovno zapjevala u rodnom Splitu, na koncertu u Spaladium Areni koja je bila ispunjenja do posljednjeg mjesta.
Spektakularna i emocijama ispunjena atmosfera, pretočena je u novo izuzetno izdanje, album ,,Doris Live Spaladium Arena” u izdanju ,,Hit Records”-a.
– Koncert pod nazivom ,,Moja dica i ja” bio je izuzetan muzički događaj, a nastup Doris Dragović publika je od uvodnih nota pa do kraja, ispratila aplauzom i pjesmom. Na velikoj splitskoj sceni Doris su se redom pridruživali i gosti, Ana Opačak, desetogodišnja djevojčica Emma Uvalić koja je nastupala i pobjeđivala na brojnim dječjim festivalima pjevajući upravo njene pjesme, dugogodišnji saradnik Ivan Huljić, kojeg je najavila kao ,,anđeo moje glazbe”, te Nataša Reić Matković sa kojom je otpjevala kompoziciju ,,Sudnji dan”. Pjevajući numeru ,,More, more”, publika je umjesto refrena ,,i zato ti more hvala” odvraćala ,,i zato ti Doris hvala”, a Doris su od emocija bini potekle suze – prenosi ,,Hit Records” atmosferu s koncerta.
Album ,,Doris Live Spaladium Arena” sastoji se od dvadeset devet pjesama, objedinjenih na novom trostrukom izdanju, koje uključuje dva CD-a, te DVD sa snimkom ovog sjajnog koncerta.
,,Marija Magdalena”, ,,Željo moja”, ,,Baklje Ivanjske”, ,,Gabrijel”, ,,Malo mi za sriću triba”, ,,Ovo je naša krv”, ili ,,Jubavi rič”, tek su neki od neprolaznih hitova Doris Dragović koji se nalaze na ovom bogatom izdanju.

Popis pjesama ,,Doris Live Spaladium Arena”:

Foto: Zvonimir Ferina

CD1
1. Marija Magdalena
2. Željo moja
3. Krivi ljudi
4. Ni riči
5. Baklje ivanjske
6. Gabrijel
7. Neću propast ja
8. Sudnji dan
9. Simply the Best
10. Ja vjerujem
11. Zvir
12. Jubavi rič
13. Svit ne more znat
14. Dajem ti srce
15. Malo mi za sriću triba

CD2
1. Ovo je naša krv
2. Zar je voljeti grijeh
3. Lastavica
4. Zemlja i stina
5. Jedini
6. Milord
7. More )
8. Dođi
9. Ti
10. Što je od mene ostalo
11. Šakom od stol
12. Moram/Ja noćas umirem/To – medley
13. Tužna je noć
14. Sedam mora sedam gora