ART PREPORUKA

PREMIJERA FILMA ,,BISER BOJANE” 3. MARTA U ,,SPLENDIDU”: Novac od prodaje karata ide na račun Teletona

Planirana premijera filma ,,Biser Bojane” koja će biti održana 3. marta u ,,Splendidu” biće humanitarnog karaktera. Karte se prodaju svim prijateljima, sponzorima projekta, kao i ostalim zainteresovanim građanima, po cijeni od pet eura, a sav prihod ići će na račun Teletona, koji je još otvoren, za djecu oboljelu od karcinoma.

Isto veče kada se održavao prvi crnogorski Teleton, Milutin i Mima Karadžić, kao i ostali dio glumačke i filmske ekipe morali su da prisustvuju ranije ugovorenoj, prvoj premijeri filma ,,Biser Bojane” u Beogradu, što ih je onemogućilo da podrže ovaj veličanstveni događaj lično.

– Pozivamo sve zainteresovane kompanije i pojedince da se pridruže akciji i kupe na vrijeme svoje karte u hotelu ,,Splendid”, ili u dogovoru sa našom produkcijom uplate sredstva na račun Teletona, sa naznakom ,,Biser Bojane za Teleton” na žiro račun 520-14626-41 – poručuju iz ,,MM Production”-a.

Pored ovog humanog gesta, glumci filma će nekoliko sati pred samu projekciju, upriličiti i druženje sa nekoliko mališana koji su već prošli kroz proces liječenja karcinoma.

PODRŽITE, DA POBJEDIMO, poziv je ,,MM Production”-a.
B.R.