MODA PREPORUKA

SAVEZ FRIZERA I FRIZERSKIH KLUBOVA CRNE GORE: Uspjeh na međunarodnom takmičenju u Srbiji

 

Tim Saveza frizera i frizerskih klubova Crne Gore nastavio je da niže uspjehe na takmičenjima. Naime, na juče održanom takmičenju u organizaciji Saveza frizera Srbije, crnogorski  učesnici ostvarili su zavidan plasman.

Na „Wedding hair days“ u beogradskoj  Crown Plazi, učestvovali su frizeri iz Italije, Mađarske, Rumunije i svih zemalja bivše Jugoslavije. Naši mladi frizeri Luka Bulatović (16), Marija Bulatović (17) i Dajana Lalić (15) istakli su se u jakoj konkurenciji i skrenuli pažnju na talenat koji posjeduju.

Luka Bulatović je osvojio 1. mjesto u kategoriji ,,Muška frizura za vjenčanje” – juniori, Marija Bulatović je osvojila 1. mjesto u katrgoriji ,,Svadbena frizura za žene” – juniori, dok je mlada Dajana Lalić u istoj kategoriji zauzela 6. mjesto.

Na prestižnom seminaru bilo je deset predstavnika Crne Gore, a među njima na čelu tima Zoran Vukčević, zatim Slavica Vukčević, Rašid Brzać, Ivan Vukčević, Dragan Andrijašević, Ivana Tatar, Zorana Vukčević i Dragan Marović. Neki od njih su bili u ulozi trenera, a neki u ulozi žirora na ovom takmičenju.