MODA SLAJDER

U PODGORICI OTVOREN ,,ZORAN SHOP”: Još jedna domaćinska priča porodice Vukčević

Frizersko-kozmetički salon „Zoran shop“ otvoren je večeras na prvom spratu šoping centra ,,Mall of Montenegro” u Podgorici.
Ono što krasi svaki salon porodice Vukčević jeste pozitivna atmosfera, zajedništvo, a ljubav prema poslu osjeća se na svakom koraku i u svakom potezu makaza. To je riječima potvrdio i Zoran Vukčević.
– Evo, vratili smo se u domaćinsku kuću. Po dobrom običaju, na poziv prijatelja, došli smo ovdje da ostanemo i da budemo prepoznatljivi kao što i jesmo. Nadam se da će vam se ova naša priča svidjeti i ostaviti traga – rekao je Vukčević otvarajući sa sinom Ivanom salon. 
Ovo je deveti salon Kuće mode i ljepote ,,Zoran”.
– Ovaj objekat različit je od ostalih po tome što  ovdje imamo nekoliko brendova čiji smo zastupnici. Ponudili smo, između ostalog, frizersku opremu i kvalitetne zanatske alatkekoje se nisu mogle do sada naći ovdje.  Pojačali smo ponudu i dali mogućnost ljudima da ovdje mogu da dobiju  informacije od nas i nešto od alatki koje imamo na raspolaganju – rekao je Zoran Vukčević za MNE magazin.
Dio svečanog otvaranja bili su i manekeni koji su  prikazali vrhunsko umijeće majstora frizure i šminke i za svaki izlazak dobili gromki aplauz. Među onima koji su došli da isprate otvaranje bili su dizajnerka Slobodanka Seka Martinović i pjevač Bane Nedović, te brojne kolege.
Enterijer ,,Zoran Shop-a” čine detalji, od malih saksija sa cvijećem, ikone sa pozlaćenim ramom, malog moreplovca koji u brodu gleda u budućnost, do velikog starinskog ogledala pozlaćenog rama. Pored frizerskih stolica za odrasle, bila je i jedna za mališane sa naslonom u obliku Paje Patka koja je ukazivala da nisu ovdje dobrodošli samo veliki, već i najmlađe mušterije. Rečeno nam je i to da će od kozmetičkih usluga u ponudi biti  samo manikir.

This slideshow requires JavaScript.


,,Dobrodošli. Tim Zorana Vukčevića”, najbolji je poziv da posjetite ovaj salon i osjetite domaćinsku atmosferu, te se uvjerite u majstorstvo po kojem je Kuća mode i ljepote ,,Zoran” prepoznatljiva u Crnoj Gori i šire.
B.R.
Foto: B. Šekularac