MAGAZIN PREPORUKA

SLAVNI PAR ZALJUBLJEN KAO I PRVOG DANA: Srce mi poskoči kad uđe u prostoriju

foto: MARIO ANZUONI

Ona je njegova najseksi domaćica, a on je njoj beskrajno smiješan. Felisiti Hafman i Vilijam H. Mejsi zajedno su 35 godina i još se međusobno savršeno nadopunjavaju, piše 24sata.hr.
Felisiti Hafman, najpoznatija našoj publici po ulozi Linet Skavo u TV serijalu ,,Očajne domaćice”, jedna je od rijetkih žena u Holivudu koja ima sve – karijeru i sreću u privatnom životu. S mužem Vilijamom H. Mejsijem u braku je već 20 godina i još su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Prije toga bili su u vezi 15 godina. Upoznali su se u pozorištu ,,Linda Gross, Atlantic Theater Company” u Njujorku, gdje joj je Vilijam predavao dramu. On je ujedno i suosnivač ovog pozorišta.
Kada je gostovala kod Elen izjavila je da i dan-danas kada on uđe u sobu, ona doživi onaj ,,ahhh” trenutak.
– Totalno ga obožavam! Baš sam imala sreće s tim tipom – ispričala je tada.
Elen je tada pokušala iz nje izvući bar neku primjesu zamjeranja, ispitujući je koje joj stvari smetaju kod muža. Felisiti je odgovorila:
– Uvijek ostavljam otvorene elemente u kuhinji! Ne znam, to je valjda neka ženska stvar. Je l’ vi ostavljate sve otvoreno? – pitala je publiku.
– Ne? Izgleda da sam samo ja takva! – našalila se Felisiti, a Elen joj je odgovorila:
– Mislila sam da ti kažeš koje stvari tebe živciraju kod njega, ali ispada da si ti ta koja živciraš ostale u kući.
Jedine grozne navike koje je Felisiti mogla da se sjeti u šou je da Vilijam ponekad ode na posao s ključem od njenog auta.

foto: MARIO ANZUONI

Suprug Vilijam H. Mejsi, poznati glumac i pisac, najpoznatiji je po ulogama u ,,Fargu” (za koju je bio i nominovan za ,,Oskara”) i seriji ,,Besramnici”. Kada ga pitaju o supruzi, novinari uglavnom dobiju ovakav odgovor:
– Ne znam zašto, ali ona me totalno obožava. Misli da sam smiješan.
Za ,,Guardian” je dao primjer koji pokazuje koliko vjeruje u njega i koliko ga podržava da bude bolji čovjek:
– Nakon kraja snimanja prve sezone ,,Besramnika” ispekla mi je tortu! Ona je moj najbolji prijatelj, jako je smiješna. Obožavam s njom da razgovaram jer znam da joj mogu sve reći – ispričao je.
– U prethodnom braku nisam imao takav osjećaj. Bio sam oženjen ranije za nekoga ko mi nije želio najbolje, zapravo, mrzjela me je iz dna duše – dodao je Mejsi.

Foto: Pixsell

Vilijam i Felisiti imaju dvije kćerke tinejdžerke Sofiju i Džordžu, a jedan su od rijetkih parova koji su 2009. na isti dan dobili zvijezde na Stazi slavnih. U Holivudu na njih gledaju kao na kraljevski par indi filmova.
– Ona mi je bila najseksi domaćica. Ali, što je uopšte seksi? Meni je seksi način na koji ona nosi samu sebe. Uz to, ona je stvarno u dobroj formi. Svaki put se rastopim pri pogledu na njeno tijelo – otkrio je Mejsi u intervjuu za ,,Parad Magazine”.
Iako su zajedno više od 30 godina i proživjeli su puno toga, ovaj par ne dopušta da im posao utiče na ljubav.
– Selebriti brak ne može se uporediti ni s čim. Nijedan brak nije poput tog – neprestano se udaljavate i približavate zbog prirode posla. No svaki put kad Bil Mejsi uđe u prostoriju, moje srce poskoči. Tako je od prvog dana – iskrena je Felisiti.
Izvor: 24sata.hr