MAGAZIN PREPORUKA

MARIJA I MARKO VUKČEVIĆ: Treća beba stiže u maju

Naša najpoznatija manekenka, supermodel Marija Vujović Vukčević i suprug Marko čekaju treće dijete, saznaje Magazin Nina.

Par koji se vjenčao prije nepunih devet godina i nakon rođenja kćerki, petogodišnje Iris i četvorogodišnje Nore njujorške ulice zamijenio podgoričkim kako bi djeca rasla okružena njihovom i ljubavlju njihovih porodica ne krije radost zbog skorog proširenja porodice.

– Marija i ja smo uvijek željeli da imamo makar troje djece. Srećni smo što nam se ta želja ispunjava – kazao nam je Marko.

Muza Toma Forda i miljenica najpoznatijih svjetskih fotografa, koja se poslije povratka iz Njujorka posvetila traganju za mladim talentima u modelingu i postala suvlasnica agencije „Models Inc. – Elite Model Look“ je u šestom mjesecu trudnoće pa srećni događaj porodica Vujović Vukčević očekuje u maju.
Izvor: Magazin Nina
Foto: Luka Barović

One Response to MARIJA I MARKO VUKČEVIĆ: Treća beba stiže u maju

  1. Nada

    10.02.2017 u 18:42

    Svaku srecu ovoj porodici. Eto ima i normalnih poznatih ljudi koki treba da budu uzor drugima. O ovakvima treba vise pisati, a ne stalno o losim primjerima.Ispada sto si losiji to si vise u centru paznje.