Porto Novi
ART PREPORUKA

KIC BUDO TOMOVIĆ: Od večeras ciklus ,,Ljubav na filmu”

U okviru filmskog programa KIC-a organizovaćemo prvi put filmski ciklus ,,Ljubav na filmu” tokom kojeg će biti prikazani neki od najpoznatijijh i najromantičnijih filmova sa ljubavnom tematikom.

Program je posvećen 14. februaru – Danu zaljubljenih, a projekcija filmova biće organizovana od 8. do 11.februara, u sali DODEST, sa početkom u 20 sati. Ulaz je besplatan.

Drama reditelja Ulua Grosbarda ,,Zaljubljivanje” (1984) otvoriće ciklus u srijedu, 8. februara u okviru koje nakon učestalih slučajnih susreta dvoje vjenčanih ljudi se zaljubljuje jedno u drugo.

U četvrtak, 9. februara prikazaćemo film ,,Ljubavna priča” (1970) reditelja Artura Hilera koji govori o zabranjenoj ljubavi između mladog bogataša i djevojke iz srednje klase.

Naredni dan, tačnije petak, 10. februar biće u znaku komedije ,,Dnevnik Bridžit Džouns” (2001) rediteljke Šeron Megvajer koja donosi priču o privatnim, poslovnim i romantičnim nedoumicama žene na pragu srednjih godina.

Komedija ,,Don Huan de Marko” (1994) reditelja Džeremija Levena zatvoriće ciklus u subotu, 11. februara u kojem psihijatar pred odlazak u penziju nastoji vratiti u stvarnost mladića koji tvrdi da je Don Huan.