ART PREPORUKA

NOVI ZVUK: Toni Cetinski predstavio pjesmu ,,Laku noć” (video)

Foto: Dario Lepoglavec

Svaka njegova pjesma ili koncert, muzički su put u vječnost, koji ostaje generacijama koje dolaze, ovaku najavljuju novi projekat Tonija Cetinskog u ,,Hit records”-u.
– Čovjek čiji izuzetan vokalni kvalitet veoma cijene na svjetskom nivou, jedan od najnagrađivanijih muzičara, zaslužan za najveću regionalnu koncertnu turneju u prošloj godini, Toni Cetinski, ispisao je novu muzičku stranicu istorije. Novim singlom i video spot pod naslovom ,,Laku noć”, jedinstveni Toni predstavlja nam, ne samo novu pjesmu, već potpuno novi i drugačiji zvuk, slobodno možemo reći novog Tonija Cetinskog. Ovom numerom, Toni će ujedno promovisati i novi projekt na kojem radi, a riječ je o akustičnim varijantama pjesama, bližim rocku ili pravom pop-rock zvuku – piše u saopštenju ,,Hit records”-a.
Upravo u taj novi koncept, kazao je Toni, odlično se uklopila izuzetno uspješna regionalna autorka Aleksandra Milutinović, koja potpisuje pjesmu ,,Laku noć” u djelu muzike i teksta.

Foto: Dario Lepoglavec

– Ovo je nastavak odlične saradnje s Aleksandrom koja stoji i iza mojih prethodnih pjesama ,,Zar malo to je”, ,,Krik”, ,,Mjesečar”, kojima je u potpunosti pogodila senzibilitet i energiju, koji se pak odlično uklapaju u novi zvuk koji njegujemo. Kao autorka je, kao i Miro Buljan, krucijalna za naš novi akustični projekt i zvuk kojem težimo – kaže Cetinski i dodaje da je istovremeno pomladio prateći bend, ,,novim mladim snagama, koje su donijele i odlične nove ideje”.
Naglašava da svi koji rade na ovom projektu jako su srećni i ponosni ,,na naše novo malo dijete”.
– Predajemo vam ga sa povjerenjem jer znamo, da to znate vrednovati i primiti pod svoje. Nova pjesma nastala je u zmajevu gnijezdu, Hit Records studija – poručuje Toni Cetinski.
,,Laku noć” prati i spot sniman pod rediteljskom palicom Daria Lepoglavca, dok su cijelu priču oko spota zajednički osmislili Toni i Dario.
Novom pjesmom, Toni se još jednom na sebi svojstven način, zahvaljuje divnoj publici koja godinama prati njegov muzički put, te koja mu pruža motiv i dodatni vjetar u leđa, za nove muzičke poduhvate.

Autor muzike i teksta: Aleksandra Milutinović
Autor aranžmana: Toni Cetinski & bend
Muzički producent: Toni Cetinski, Miro Buljan, Filip Gjud
Tonski snimatelj: Filip Gjud, Mihael Blum
Reditelji spota: Toni Cetinski & Dario Lepoglevac
Snimatelj spota: Dario Lepoglavec
B.R.

kud duga