ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE: Savršena Lorena Janković (video)

Podgoričanka Lorena Janković bila je odlična u drugoj emisiji četvrtog kruga muzičkog takmičenja ,,Pinkove zvezdice” i za pjevanje numere ,,Russian roulette” dobila pet glasova.
,,Bravo!”, ponovo se čula Goca Tržan u toku pjevanja.
Željeli su još, a publika cijelo vrijeme držala ritam rukama.

Lorena Janković – Russian roulette by PinkoveZvezde
Sergej Ćetković rekao joj je da za ovih 14 godina još nije čuo da neko ovako pjeva.
– Meni je bilo super, ali kratko. Ti uvijek odradiš svoj dio posla kako treba, sve je bilo u paketu – kazao je Ćetković.
Jelena Tomašević-Bosiljčić poručila joj je da je simpatična, da joj se sviđa kako pjeva, a dopada joj se što je svoja, autentična.
– Samouvjerena si, a nisi gorda – kazala je Jelena.
Goca Tržan istakla je da je preslatka, predivna djevojčica, pjevanje je bilo savršeno i da uvijek radi na scenskom nastupu.
– Ti kad pjevaš to ne može tek tako lako da prođe pored ikoga. Jaka si, sugestivna – rekla je Goca.
Leontina Vukomanović bila je mišljenja da je sve pjevački urađeno do perfekcije, tačna je, nema nigdje omaške, te da je vrlo vrijedna.
Dobila je pohvale i od Aleksandra Cvetkovića koji je imao savjete za scenski nastup.
Toliko je emocija bilo večeras u emisiji.
Pet glasova imali su Marina Stanković za ,,Deo prošlosti”, Anđela Nestorović za emotivno izvođenje Jelenine pjesme ,,Noćas dođi mi”, David Marković za još jedno emotivno pjevanje numere ,,Tajno moja”, Stefana Nikolčević za prelijepo izvođenje ,,Melanholije”, Todor Kitanović za emotivno pjevanje ,,Što to bješe ljubav” i Jovana Radonić za ,,Barakudu”.
Četiri glasa dobili su Sara Simić za ,,Čekala sam”, Hamza Asotić za ,,A i ti me iznevjeri” i Jovana Stošić za ,,Iznad grada”.
Dalje je prošao Hamza Asotić.
B.R.
Foto: Screenshot