ART PREPORUKA

ART: Preminuo glumac Migel Ferer

Foto: WireImage

Migel Ferer, glumac poznat po ulogama u serijama ,,Twin Peaks” i ,,NCIS: Los Angeles” preminuo je u 61. godini od posljedica raka grla.

– Danas će istoriju obilježiti ogromna promjena u svijetu, a gubitak za većinu biće da je na isti dan bitku sa rakom grla izgubio Migel Ferer. Ali nije to gubitak za njegovu porodicu. Migel je svijet učinio lijepim mjestom i njegova smrt osjeća se duboko u porodici da događaji na ovaj dan, koji su monumentalni, blijede u poređenju sa tim. Volimo te Migel i uvijek ćemo te voljeti – napisao je u saopštenju rođak Džordž Kluni.

Migelu je majka bila Rozmeri Kluni, a otac Hoze Ferer. Prije nego što je počeo da se bavi glumom, bio je studijski muzičar za Kita Muna (,,The Who”) i išao na turneje sa majkom i Bingom Krozbijem. Pored ,,NCIS: Los Angeles”-a i ,,Twin Peaks”-a, pozajmljivao je glas u ,,Lion King”-u, ,,RoboCop”-u i ,,Superman: The Animated Series”-u.

Jedan od autora serijala ,,NCIS: Los Angeles” R. Skot Džemil, u kojem je Ferer proveo sedam sezona, rekao je da je porodica ,,NCIS: LOS ANGELES” izgubila voljenog člana i da je Migel imao izvrstan glumački talent, divan smisao za humor i veliko srce.

Bio je u srećnom braku s Lori Ferer s kojim ima sinove Lukasa i Rafia.

Ferer će biti dio novog ,,Twin Peaks”-a u kojem je reprizirao ulogu patologa Alberta Rozenfilda.
B.R.