PREPORUKA SPORT

OZVANIČENO: Stevan Jovetić novi je igrač Sevilje (foto)

Zvanično je – Stevan Jovetić novi je igrač Sevilje!
Nakon što je prošao ljekarske preglede, predstavljen je javnosti. Gledaćemo ga kako pravi nove majstorije u dresu broj 16.
– Pristao sam da dođem jer ovo je veliki klub. U Ligi šampiona je, ima vrlo dobru ekipu, sjajnog trenera, a tu je i dobar plasman u španskoj Ligi. Nasri mi je rekao da je ovo veliki klub sa dobrom atmosferom i odličnim trenerom – rekao je Jovetić.
Sviđa mu se kako igra Sevilja, a i on obećava da će dati sve od sebe i postići mnogo golova.
– U dobroj sam kondiciji. Vidjećemo sjutra kada odradim prvi trening i porazgovaram sa trenerom. Radićemo što je najbolje moguće. San nam je svima u klubu da što dalje doguramo u Ligi šampiona i budemo među tri najbolja tima u Španiji. Mi smo dobra ekipa i mi to možemo da uradimo – iznio je planove i nadanja svog novog tima Stevan Jovetić.
Nasmijao je sve u sali odgovorom na pitanje kako tako tečno govori španski, jer svi su bili impresionirani.
– Kada sam bio dijete, u mojoj su se zemlji puno prikazivale južnoameričke telenovele i tako sam ga naučio. Nikada ga nisam učio u školi. Oh, i gledajući ,,Seranove” – kazao je naš sjajni reprezentativac.


Sportski direktor Sevilje Ramon Rodriges Verdeho, poznatiji u fudbalskom svijetu kao Monči, kazao je da je vrlo ponosan na ovaj potez.
– On je igrač kakvog do sada nisam sretao, priznat je u svijetu fudbala, ima slične kvalitete kao većina u ekipi. Zašto on? Tražili smo igrača koji može da igra igru, ali koji posjeduje i druge kvalitete. Vosam i Vieto su fudbaleri sa drugačijim karakteristikama, a mi tražimo igrača koji će odigrati samo jedan potez, ali i biti uz tim. On je tehnički veoma dobro potkovan – rekao je Monči.
Hoze Kastro istakao je da je uzbuđen, baš kao i svaki seviljista.


B.R.
Foto: FC Sevilja