ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE: Petice za Komnena Vukovića i Lorenu Janković (video)

Podgoričan Komnen Vuković predstavio se numerom ,,Vivo per lei”. Osvojio je pet glasova i direktno se plasirao u četvrti krug.
– Zamalo da ostanem dolje, Komnene. Bilo je za nijansu nezainteresovano nego što je trebalo. Ravno je sve bilo. Ipak, ima u tebi puno emocija – kazala je Leontina Vukomanović.

Komnen Vuković – Vivo Per Lei by PinkoveZvezde
Milan Stanković rekao je da je obuzet prazničnim rasploženjem, da je pjesma bila svečana i lijepa, te da je Vuković bio odličan.
– Komnene, sunce malo, prošli put sam ti rekla ,,Pjevaj iz srca, pjevaj iz duše”. Bilo je lijepo, ne može niko da ostane imun na tu tvoju divnu boju glasa – poručila mu je Jelena Tomašević-Bosiljčić.
Goca Tržan se složila sa kolegama i rekla da je bilo lijepo.
– Ti definitivno živiš za muziku. Svaki put nas iznenadiš. Za tvoje godine je ovo sasvim korektno, zadovoljan sam – istakao je Sergej Ćetković.
Podgoričanka Lorena Janković oduševila je žiri i publiku pjevanjem numere ,,Najlepše želje”.

– Spektakularni završetak večeri. Ti pokazuješ iz emisije da možeš da pjevaš šta hoćeš, uživaš u svom daru – rekla je Tomašević-Bosiljčić.
Nema tebi što da se doda ili oduzme, ti si odlična, poručio joj je Stanković.
– Lorena, ti si genijalna, ti si prava zvijezda. Kraljice moja, ja te volim da znaš, fenomenalna si – kazala joj je Tržan.
Vukomanović je opisala nastup kao perfektan od početka do kraja.
– Ova pjesma postoji da bi je pjevale pjevačice kao što si ti. Ti si to donijela uzbudljivo – rekla je ona.
Ćetković je pak kazao za nastup da je to bila luda vožnja kroz divno okićen grad.
– Kad smo stigli tamo, bila je jelka, ti si stavila vrh na jelku. Bila si vrh! Bravo, svaka ti čast – poručio joj je Sergej.
Pet glasova dobili su Sofija Đekić za pjevanje numere ,,Kopriva”, Aleksandra Trajčeska za ,,En Vogue”, Radmila Jakšić za ,,I want to break free”, Matija Vitić za ,,Nakon svih ovih godina”, Sergej Pajić za ,,Andreu” i Marina Stanković za ,,Pametna i luda”.
Četiri glasa osvojili su Anđela Miljković za ,,U šaci me imaš”, Laura Tomas za ,,Život u koferima” i Lina Pejovska za ,,Da budeš jednako dobar kao što sam ja”.
Tri glasa imao je Vojin Janjić za ,,Ne spavaj mala moja”.
Dalje nisu prošli Vojin Janjić i Anđela Miljković.
B.R.
Foto: Screenshot

kud duga