ART PREPORUKA

SEA DANCE: Od sjutra prodaja karata po najpovoljnijoj cijeni

Od sjutra, tačno u podne u prodaji će se naći veoma limitiran broj ulaznica za Sea Dance po najpovoljnijoj cijeni od svega 19,99€! Ovo je cijena sa čak 70% popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu.
S obzirom na veliko interesovanje za ulaznice po najpovoljnijim cijenama, moguće da će iste biti rasprodane u samo nekoliko sati, nakon čega će cijena biti viša. Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata nalazi se na sajtu festivala www.seadancefestival.me.
Novo izdanje Sea Dance festivala, koje će biti održano od 13. do 15. jula, obilježiće duh Ibice, čuvenog španskog ostrva, globalne prijestonice noćnog života, gdje se zajedno provode najtraženiji disk džokeji, holivudske zvijezde i ljubitelji muzike iz svih krajeva svijeta. Sea Dance i EXIT tim udružili su snage sa vodećim producenatima sa Ibice i Velike Britanije.
Program koji se sprema za novi Sea Dance, biće upravo u znaku vodećih brendova sa Ibice, uz muzička imena sa A liste, ali i promociju Crne Gore širom svijeta. Cilj ove saradnje je još snažnije pozicioniranje crnogorske obale kao nezaobilazne turističke destinacije u evropskim i svjetskim okvirima, dok će se dodatno ubrzati rast posjetilaca iz Zapadne Evrope koji već dolaze na Sea Dance i ljetuju u Crnoj Gori.