MODA PREPORUKA

VAŠINGTON: Večeras izbor za Mis svijeta

Foto: Facebook/Miss World

Izbor za Mis svijeta počinje večeras u 21.30 sati po našem vremenu u ,,MGM National Harbor”-u u Vašingtonu. Među ljepoticama je i Katarina Keković, 22-godišnja Podgoričanka, studentkinja treće godine na Fakultetu međunarodne ekonomije, finansija i biznisa Univerziteta ,,Donja Gorica.
-Ne idem na takmičenje samo da bih se družila sa drugim djevojkama. Idem da bih ostvarila sve ono šta sam ja zamislila da treba da predstavim tokom izbora. Želim da moja, a ne očekivanja drugih, budu ispunjena. I da ja budem zadovoljna. Stalo mi je da tokom predstavljanja pokažem sve svoje kvalitete, i humanost i komunikativnost i dobronamjernost, obrazovanje… I nadam se da će se to primijetiti – rekla je Keković  za MNE magazin pred polazak u Ameriku.
Albaniju će predstavljati Endra Kovači, Bosnu i Hercegovinu Halida Krajišnik, Hrvatsku Angelica Zacchigna, Srbiju Katarina Sulkić, a Sloveniju Maja Taradi.
Juče  su proglašene pobjednice u nekoliko kategorija, pa je tako u talentu najbolja predstavnica Mongolije, u oblasti Multimedije je to predstavnica Filipina, dok je Top modelom proglašena predstavnica Kine.
B.R.