ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE: Nikšićanin Đorđije Aleksić nije prošao u treći krug (video)

captureNikšićanin Đorđije Aleksić nije prošao u treći krug ,,Pinkovih zvezdica“, odlučeno je nakon sinoćnje specijalne baražne emisije u kojoj se takmičilo 32 djece, a samo ih deset, prema pravilima takmičenja, prošlo dalje.
On je od žirija u regularnom dijelu za pjevanje Ćetkovićeve numere ,,Korov“ dobio četvorku.
– Poznajem autora koji je pisao ovu pjesmu, možda je trebalo biti čvršće – rekao je Sergej Ćetković.
Nije slušao dobro matricu, mišljenja je bila Jelena Tomašević-Bosiljčić.

Propozicije su bile drugačije. Žiri je cijelo vrijeme bio gore. Takmičari su izlazili po dvoje ili troje. Žiri bi potom odlučivao ko prolazi.
Baražnu emisiju otvorili su Slava Avramović sa pjesmom ,,Žuta dunja“ i Jovana Perišić sa numerom ,,Jutro“. Oboje su dobili po četvorku.
Drugu grupu činile su Jana Trifunović (pjevala ,,Titanium“), Anđela Milosavljević koja je izvela ,,Dvije zvjezdice“ i Mina Vujić koja se predstavila sa numerom ,,Zbunjena“. Sve su dobile četvorku.
U trećoj grupi bili su Jovana Radić (,,Derniere danse“), Eleonora Erdoglija (,,Daj ne pitaj“) i Aleksandra Cinco (,,Znam da noćas gubim te“). Aleksandra je prošla direktno u treći krug, Jovana i Eleonora su dobile po četvorku.

Baraž – Jovana Radić, Eleonora Erdogolija i… by PinkoveZvezde
U četvrtoj grupi pjevale su Bojana Srdanović (,,Oko moje sanjivo“), Dušan Mančić (,,Blago onom ko te ima“) i Nada Erdoglija (,,Bube u glavi“). Svi su dobili četvorke.
U petoj grupi bili su Rebeka Kodić (,,Boli me uvo za sve“), Tara Vukmanović (,,U meni jesen je“) i Đorđije Aleksić (,,Korov“). Tara ide direktno u treći krug. Ostali su dobili četvorke.
Šestu grupu činili su Amina Hankić (,,Srećo nečija“), Jana Ćulibrk (,,Hurt“) i Ivona Hankić (,,Ja volim svoj greh“). Sve su dobile četvorke.
Sedmu grupu činili su Ivona Odicki (,,Mercy“), Melika Begić (,,Jolene“) i Kristina Milivojević (,,Carte blanche“). Sve su prošle direktno u treći krug.

Baraž – Ivona Odicki, Melika Begić i Kristina… by PinkoveZvezde
U osmoj grupi pjevali su Laura Tomas (,,Cheap thrills“), Novak Đorđević (,,Pjevam danju, pjevam noću“) i Mila Stamenović (,,Tempera“). Svi su dobili četvorke.

Baraž – Laura Tomas, Novak Đorđević i Mila… by PinkoveZvezde
U devetoj grupi bili su Sofija Stević (,,Okeani“), Vojin Janjić (,,Bitanga i princeza“) i Emilija Mitrović (,,Halellujah“). Vojin je prošao direktno u treći krug. Ostali su dobili četvorke.

Baraž – Sofija Stević, Vojin Janjić i Emilija… by PinkoveZvezde
U desetoj grupi bile su Angela Trajković (,,Oro“), Aleksandra Vasić (,,Prava stvar“) i Božica Mlađenović (,,Vlak“). Angela je prošla direktno u treći krug.

Jedanaestu grupu činili su Andrijana Vulićević (,,Više se ne vraćaš“), Pavle Božović (,,Za dlaku“) i Martina Tot Kiralj (,,Happy“).
Kako nije u regularnom dijelu izabrano svih deset takmičara, nakon konsultacija žirija u staklenoj sobi, odlučeno je da u treći krug prođu još Mila Stamenović, Laura Tomas i Dušan Mančić.
B.R.
Foto: Printscreen

kud duga