ART PREPORUKA

PINKOVE ZVEZDICE: Nestvarni Roko Blažević opet oduševio žiri (video)

rokoVečeras je umjesto Aleksandra Cvetkovića u prvoj epizodi trećeg kruga u žiriju bio Milan Stanković, jer je Cvetković u vrijeme snimanja ovog dijela takmičenja bio sa bendom na turneji po Americi.
Emisiju je otvorila Lenka Stojčević i za pjevanje numere ,,Mrš“ dobila četiri glasa.

Roko Blažević – Cry Me A River by PinkoveZvezde
Pet glasova imali su David Marković za ,,Zar ti“ (,,Napredovao si mnogo“, kazala je Tržan), Dragana Jovanovska za ,,Ko se to meni zaljubio“ (,,Ovo je ono što kompletno možemo tražiti od ,,Pinkovih zvezdica““, rekao je Stanković), Kristina Milivojević za ,,Pametna i luda“ (,,Izuzetna boja glasa“, kazala je Tomašević-Bosiljčić), Petra Blagojević za ,,Stay“ (,,Nestvarnu boju glasa imaš, božanstvena si“, rekla je Tržan), Ema Simonović za ,,Đangu“ (,,Kod naše Eme nema ni zrno treme, pjevanje je bez dileme“, odrecitovao je Ćetković), Valentina Stojanović za ,,Iza osmeha“ (,,Božanstvena si“, kazala je Tržan) i Roko Blažević koji je zatvorio regularni dio sa ,,Cry me a river“ (,,Ne znam da li ovdje poslije ovoga uopšte treba da pričamo“, poručio mu je Stanković).
Četiri glasa osvojile su Aleksandria Čaliovski za ,,You are the one“, Aleksandra Cinco za ,,Dođi“, Sarah Panjeta za ,,Stoperku“ i Adriana Salahović za ,,Masterpiece“.

Dalje nisu prošle Aleksandra Cinco i Aleksandria Čaliovski.
Specijalno izdanje emisije ,,Pinkove zvezdice”, baraž u kojem od 32 takmičara prolazi samo deset, na programu je u nedelju, 11. decembra na Televiziji Pink u 21:15.
B.R.

Foto: Pritscreen

Petra Blagojević – Stay by PinkoveZvezde

kud duga