HOROSKOP

OVAJ HOROSKOP MORA DA JE RADIO HILARIN ASTROLOG: Teško Trampu i nama s njim

donald-reuters-carlo-allegri

Foto Reuters/Carlo Allegri

Donald Tramp će požaliti što je pobijedio na predsjedničkim izborima u SAD-u, a i mnogi će se njegovi glasači pokajati zbog odluke koju su donijeli 8. novembra, piše Tportal.hr, ali ne navodi se ko je autor ovog izuzetno negativnog astro profila koji izgleda kao da ga je radio neko iz tabora Hilari Klinton.

Tramp je građevinski magnat, TV producent, organizator takmičenja ljepote i zvijezda rijaliti  programa čije se bogatstvo procjenjuje na 4,5 milijarde dolara. Ovaj Blizanac s podznakom u Lavu rođen 14. maja 1946. ostvario je pirovu pobjedu koja će mu donijeti puno nevolja. U mjesecima koji su prethodili izboru i na dan izbora planeti su bili vrlo neskloni Trampu, a takvi će biti i dalje. Njegovi natalni Sunce, Uran i Mjesec primali su nepovoljne uticaje Marsa i Saturna, a ova posljednja planeta ugrožavaće ga još godinu.
Izborna pobjeda loša po Trampa
Iako je Trump uvjeren da je postigao nešto izvanredno, nepovoljni planetarni odnosi u vrijeme izbora govore da mu izborni trijumf neće donijeti nikakvo dobro. Posljedice njegovog ulaska u Bijelu kuću pokazaće se negativnim i za njega i za svijet.

Sudeći po horoskopu, novi će predsjednik donijeti brojne loše odluke koje će naškoditi SAD-u i mnogim drugim državama. Rizik od Trampovih štetnih poteza biće najveći 2017. pod nepovoljnim uticajem Saturna, a potom opet 2019. kad mu Jupiter uđe u opoziciju sa Suncem i Uranom.

Profil: genije manipulacije

Tramp je odličan primjer nazadnog tipa Blizanca s jakim primjesama Lava i Strijelca. Pun je sebe, nametljiv, brbljiv i spretan u manipulisanju. Precizno prepoznaje i iskorištava tuđe slabe tačke. Majstorski se pretvara, spretno prikazuje laž kao istinu i bez ustezanja daje neostvariva obećanja.

Spoj Urana i Sunca u Blizancima čini ga hirovitim, nepredvidljivim i neformalnim. Mjesec u Strijelcu uliva mu pustolovni duh, glad za uzbuđenjima i spremnost na rizik. Mars u Lavu na ivici prve kuće ličnosti govori da je nagao, eksplozivan i agresivan. Većina – sedam od deset – planeta i podznak u vazdušnim i vatrenim znakovima čine ga vrlo dinamičnim i energičnim, ali i krajnje površnim i nisko empatičnim. Te osobine opisuju pojedinca koji na vladajućoj poziciji može uzrokovati neprocjenjivu štetu.