ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE: Podgoričanka Jana Trifunović nije prošla dalje, Splićanin Roko Blažević rasplakao Gocu (video)

captureDvanaestogodišnja Podgoričanka Jana Trifunović u prvoj epizodi drugog kruga za pjevanje ,,Monday Morning” dobila je četiri glasa u regularnom dijelu. Ni nakon baraža, u kojem je otpjevala tradicionalnu ,,Čobanine, lijepa đevojko”, nije prošla dalje. Čeka je još jedna šansa u baražnoj emisiji.

Jana Trifunović – Monday morning by PinkoveZvezde
– Ja bih ovo slikovito opisao – kao da imaš veseli autobus koji vozi vrcavi vozač, svi su veseli, a ti se držiš za šipku kao jedini spas. Pjevanje je bilo strava, samo da se malo opustiš – rekao je Sergej Ćetković.
Leontina Vukomanović jedina nije dala svoj glas.
Jelena Tomašević-Bosiljčić savjetovala joj je da se opsuti u baražu.
– To tvoje ,,ne znam” se čuje, kako da mi znamo ako ti ne znaš? Super si pjesmu izabrala, samo ti fali malo te interpretacije gdje bi se čulo da umiješ da se zabavljaš, a da umiješ da pjevaš umiješ, samo se opusti. Imaš super glas, muzikalna si – poručila joj je Goca Tržan, dok je Aleksandar Cvetković rekao da je trema dokačila i da je pjevanje bilo strava.

Pet glasova dobili su Ana Spasojević koja je otvorila emisiju pjevanjem numere ,,Rođeni” (,,Lijep vibrato”, rekla je Vukomanović), Tea Vujović za ,,You lost me” (,,Jako interesantno”, kazala je Tomašević-Bosiljčić), Bojan Kosanić za ,,Na tvojim usnama” (,,Lijepo si pjevao”, istakla je Vukomanović), Matija Vitić za ,,I feel good” (,,Moram nešto da ti kažem…meni si se jako dopao”, rekla je Tržan koja je idol Vitiću. Nakon komentara, Vitić je odsvirao na saksofonu djelove numera svakog člana žirija), Sara Simić za ,,Ako je vrijedilo išta” (,,Ovo je bilo slatko, na svoj način, želim da te vidim za nekoliko godina kao veliku zvijezdu”, kazao je Ćetković), Mina Blažev za ,,Something’s got a hold on me” (,,Genijalna si, ma genijalna!”, poručila joj je Tržan) i Roko Blažević koji je ,,Nocturnom” na savršen način zatvorio emisiju (,,Sva sam se naježila”, rekla je Tomašević-Bosiljčić Tržan dok je davala svoj glas. Tržan se kasnije rasplakala, dok je publika bila na nogama i dugo aplaudirala).

Četiri glasa osvojili su Dragana Jovanovska za ,,Kap po kap”, Eleonora Erdoglija za ,,Ne dam na tebe”, Sara Malbašić za ,,Iza osmeha” i Radmila Jakšić za ,,Fever”.
Dalje su prošle Sara Malbašić, Radmila Jakšić i Dragana Jovanovska.

Mina Blažev – Something's got a hold on me by PinkoveZvezde

Sara Simić – Ako je vrijedilo išta by PinkoveZvezde
B.R.
Foto: Printscreen/Pink

kud duga