ART PREPORUKA

NASTUPAO I SA SERGEJOM: „Beogradskim pobednikom“ krunisana uspješna 2016. godina Damira Kovačića

damir-kovacicMladi slovenski pjevač Damir Kovačić, nagradom „Beogradski pobednik“ završio je kratku balkansku turneju koja je započela nastupom na koncertu Sergeja Ćetkovića u novosadskom SNP – u. Damir i Sergej sarađuju već nekoliko godina, a na pomenutom koncertu Kovačić je izveo upravo Sergejevu pjesmu „Druže moj“.
damir-kovacic-i-sergej-cetkovic– Potajno sam se nadao ovakvom gostovanju i moram priznati, da sam imao veliku tremu, stajati pred tolikim auditorijem i opravdati povjerenje kolege koji mi je nesebično pružio takvu priliku da se predstavim kao debitant. Publika me srdačno primila i to mi je dalo toliku podršku, da bih mogao da letim. Jako je teško biti zapažen ako ti neko ne pomogne i to nikako ne mogu zaboraviti Sergeju, koji je za mene napravio veliku stvar. Otpjevao sam njegovu pjesmu „Druže moj“ sa kojom sam učestvovao i na festivalu Sunčane skale 2015.“ – rekao je Kovačić.
Kada je u pitanju nagrada „Beogradski pobednik“ Damir je osvojio po drugi put i potvrdio da je njegov muzički izraz zadobio simpatije publike.
damir-kovacic-1– Ove godine ponovo sam potvrdio, da sam na pravom putu sa pravom ekipom, koja me nesebično podržava i vjeruje u mene. Jednostavno ništa od toga se ne može desiti bez podrške ljudi sa kojima radim. To me doslovce ispunjava na svim nivoima, jer život ne mogu zamisliti bez muzike i kreatovnosti u njoj. To je svijet za kojeg živim, ali još uvjek stojim čvrsto na svojim nogama, skromo i zahvalno za svaki najmanji detalj koji je vezan na korake ka većim uspjesima – kazao je Kovačić.

kud duga