MODA SLAJDER

TEA BABIĆ: Moram biti dostojna ove krune i predstaviti Crnu Goru na najbolji način

tea-babic– Osjećaj je nevjerovatan. Ovo je odskočna daska i trudiću se da opravdam titulu. Sad slijedi godina gdje se moram dokazati i potruditi da našu Crnu Goru predstavim na najbolji mogući način – rekla je devetnaestogodišnja Podgoričanka Tea Babić  za MNE magazin nakon što je proglašeno da će upravo ona predstavljati Crnu Goru na izboru za Miss svijeta naredne godine.
Svaka se od nas nadala potajno, ali, oduševljena sam sa ovim što sam dobila zato što nisam samo Mis Crne Gore već sam  i Mis fotogeničnosti, prenijela nam je Babić utiske nakon samog proglašenja.
Pitali smo je i kojim bi talentom voljela da se predstavi svijetu.tea-babic_02
– Igrala sam balet. Prošlo je nekoliko godina od tada. Imam godinu da ulažem u sebe i da se pripremim. Moram biti dostojna ove krune i tek sad moram da pokažem da zaslužujem da je nosim – kaže naša sagovornica.
Do predstavljanja  na izboru za Mis svijeta ima godinu dana. Ipak, iako je rano govoriti o kreacijama koje će nositi, kaže da  pretpostavlja da će to biti modeli Aleksandra Dada Jovanovića.

tea-babic_03-Zahvaljujući njegovoj haljini večeras sam zablistala-kaže Tea.
Tea Babić studira prava i želja joj je da bude advokatica.
– Biće teže uskladiti obaveze, ali, da budem advokat je nešto što sam oduvijek željela, tako da ću dati sve od sebe i ne sumnjam da ću uspjeti sve da završim na vrijeme – vjeruje Babić.

B.R.
Foto: B. Šekularac